Fitnord Classic 200 elsykkel, hvit (540Wh batteri) med ett års ekstra garanti

Fitnord Classic 200 elsykkel, hvit (540Wh batteri) med ett års ekstra garanti

12990 kr 21990 kr
RABATT 40 % Gyldig t.o.m. 22/7/2024

Ikke tilgjengelig i Porsgrunn

Storgata 132
Åpent:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-15
Søn: Stengt

Ikke tilgjengelig i Sandvika

Elias Smiths vei 29
Åpent:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-15
Søn: Stengt

Den finskutviklede elsykkelen FitNord Classic 200 er en brukervennlig bysykkel med lav ramme, smidig forhjulsmotor, fem assistansenivåer og fotbrems. Alt i alt får du en elsykkel for svært komfortabel sykling.

FitNord Classic 200 er en elsykkel med retroutseende og funksjoner for moderne bruk. Denne elegante modellen har en svært lav ramme og en oppreist sittestilling, noe som gjør den til et utmerket valg for både bysykling og uformelle fritidsturer. Den elegante sykkelen i klassisk stil har en batterirekkevidde på opptil 80 kilometer under optimale forhold.

Produktvideo for 2023 Classic 200-modellen:

Bli kjent med denne elsykkelen og unn deg selv enkel og komfortabel bysykling!

1. Lav ramme og fotbremser - perfekt for bysykling

Takket være den svært lave rammen er FitNord Classic 200 egnet for alle. Det er enkelt og trygt å gå av og på sykkelen, noe som gjør den perfekt for bysykling. El-sykkelen har et brukervennlig navgir med tre gir, Shimano Nexus. Den har også en effektiv skivebrems foran og en tradisjonell fotbrems, som mange syklister foretrekker. De gjør at du kan bremse trygt i alle værforhold. I tillegg har denne modellen et praktisk bagasjebrett og skjermer.

2. Lang batterilevetid - bekymringsfri sykling

Batteriet på FitNord Classic 200 er plassert på baksiden av bagasjebrettet, noe som gir elsykkelen en lett og stilig design. Det høykvalitetsbatteriet på 540 Wh, som er utstyrt med Samsung-celler, gjør at du kan sykle så mye som 80 kilometer, avhengig av faktorer som assistansenivå, terreng og vekt. Du kan stole på det kraftige batteriet selv under lange turer, og det trenger ikke nødvendigvis å lades hver dag hvis du sykler mellomlange distanser. Batteriet er enkelt å ta ut med en nøkkel og sette inn for lading. For mer informasjon om batteriets rekkevidde, se produktspesifikasjonen.

3. Enkel sykling - velg assistansemodus etter situasjonen

Med den forhjulsmonterte TechDrive-motoren, som har et dreiemoment på 35 Nm, er det enkelt å sykle, enten det er i oppoverbakke eller motvind. Motoren har fem forskjellige assistansemoduser, slik at du kan velge den som passer best til øyeblikket og terrenget. Du velger assistansemodus ved hjelp av knappene på det brukervennlige kontrollpanelet. Det tydelige displayet viser hastighet, distanse, batterinivå og mer. Vi har inngått samarbeid med ledende motorprodusenter som Ananda, MXUS og Vinka, noe som gjør Techdrive-motorene til de kraftigste i sin prisklasse.

4. Designet i Finland for nordiske forhold

Designet av FitNord elsykler er utført av våre erfarne designere i Finland. Den grundige prosessen omfatter flere trinn, som valg av ramme, justering av rammegeometri, valg av egnede komponenter og testing, samt design av utseende. Vi følger selvfølgelig også EU-reglene for å oppnå CE-merking. Elsyklene monteres i Europa.

For hvem og hvorfor?

FitNord Classic 200 elsykkel er det perfekte valget for deg som er ute etter en elsykkel i klassisk stil med fotbrems og stilig design. Denne modellen er ideell for bysykling, pendling og lengre sykkelturer. Den oppreiste sittestillingen og den lave rammen gir deg god utsikt over trafikken og en komfortabel stilling. Takket være brukervennligheten passer elsykkelen for alle og er enkel å sykle på - spesielt hvis du ønsker å sykle i kjole eller dress. Batteriets lange rekkevidde gjør at du ikke trenger å lade det hver dag hvis du sykler mellomlange distanser.

I tillegg til den klassiske hvite rammefargen er FitNord Classic 200 også tilgjengelig i en sort rammefarge, og en rød rammefarge. Hvis du vil ha enda mer rekkevidde og en kraftigere motor på elsykkelen din, sjekk ut storesøster FitNord Classic 300!

Visste du at vi allerede har solgt over 30 000 elsykler? Velg din rammestørrelse og bestill din elsykkel nå, så kan du også sykle enkelt og komfortabelt året rundt!

FitNord Classic 200 er en veldig rimelig, smidig og kul elsykkel for hverdagsbruk, som du kan bruke selv i festklærne dine. Bestill din nå hos Sportproffen!

Produktinformasjon

Produktnavn: Fitnord Classic 200 elsykkel, hvit (540Wh batteri) med ett års ekstra garanti

Modell: Classic 200

Farge: Hvit

Rammematerial: Aluminium

Produktvekt: 23 kg

Brukervekt maks: 120 kg

Batteri og motor

Batterikapasitet: 540 Wh

Battericellefabrikant: Samsung

Batteriplassering: Bagasjebrett

Batterispenning: 36 V

Akun varauskyky: 15 Ah

Motortype: Framnavmotor

Sensortype: Kadenssensor

Kraft/Styrke: 250 W

Maksimalt dreiemoment: 35 Nm

Maksimal hastighet: 25 km/h

Gir og kraftoverføring

Antall gir: 3

Girsystemtype: Shimano Nexus 3

Skjerm

Assistansenivå: 5

Gå-assistanse: Nei

Bremser, dekk og gaffel

Bremser: Tektro MD-M280

Dekkbredde: 40 mm

Demping bak: Nei

Gaffeltype: Gaffel uten demping

Framaksel: Hurtigkobling

Bakaksel: Hurtigkobling

Tilbehør

Lykter: Nei

Sal/sete: Vader

Bagasjebrett: Ja

Skjermer: Ja

Styrestamme: Justerbar

Lader, ampere: 2 A

Rammelås: Monterbart tilbehør

Størrelsesguide

Ramme 48 cm = Syklistens høyde 155–175 cm

Batterikapasitet og rekkevidde

*Vær oppmerksom på at maksimal batterilevetid bare oppnås under ideelle forhold med lavt assistansenivå og minimal belastning. Den faktiske rekkevidden er vanskelig å anslå, da den påvirkes av en rekke faktorer som temperatur, brukervekt, kjørestil og kjøreforhold. Les mer om batterilevetid for elsykler.

Garanti for privat bruk
Garanti på ramme: 5 år
Garanti på batteri: 12 månader Garantien dekker en batterikapasitet på minst 70 prosent etter 500 ladesykluser.
Garanti på øvrige deler: 24 månader (eller 10 000 km)
Garantien på andre deler dekker elektrisk motor, motorstyringsenhet, lader, display, girsystem og bremsespaker.
Rammegaranti 5 år Batterigaranti 12 måneder Garantien dekker en batterikapasitet på minst 70 % etter 500 ladesykluser. Andre deler 24 måneder (eller 10 000 km) Garantien på andre deler dekker elektrisk motor, motorstyringsenhet, lader, display, girsystem og bremsespaker. Garantien dekker ikke skader forårsaket av eksterne faktorer eller slitedeler som dekk, felger, kjeder, bremseklosser og lagre.

1 års tilleggsgaranti mot en ekstra kostnad
Du kan kjøpe 1 års ekstra garanti på sykkelen din:
Garanti på ramme: 6 år eller 15 000 km
Garanti på øvrige deler: 3 år eller 15 000 km
Tilleggsgarantien dekker ikke batteriet.

Din sykkel bør til service første gang etter 100–150 km kjøring, men senest før den har kjørt 250 km. Unnlatelse av førstegangs service etter denne datoen kan føre til ujevn slitasje på slitasjedelene, og eventuelle feil som oppstår som følge av dette, dekkes ikke av garantien.

FitNord elsykler betjenes av et landsdekkende servicenettverk. Kontakt Sportproffens kundeservice for mer informasjon.

Elsykkelen din leveres 90 prosent ferdig montert. Det som gjenstår for deg å montere er styret, setet, pedalene og, i noen tilfeller, forhjulene. Monteringsanvisninger og verktøy for montering leveres sammen med sykkelen.

Vær oppmerksom på at monteringen av elsykkelen alltid skal gjøres i henhold til instruksjonene som følger med i pakken.

Produktomtaler

  • Du kan også ta en titt på: