FitNord Elsykler

PRODUKTOMTALER : FitNord Elsykler

4.5 / 5
4,5
187 anmeldelser i kategorien fitnord elsykler
Med en elsykkel fra FitNord som er et varemerke designet i Finland, transporterer du deg enkelt, raskt og smidig. Store batterier gjør at du slipper batteri angsten. I tillegg øker elsykling ditt generelle velvære. Les mer om fordelene med FitNords elsykler og oppdag en ny dimensjon av hverdagsmosjon!

Ta deg frem raskt og enkelt

Glem svette, melkesyre og frustrasjon! Med en elsykkel fra FitNord kan du forsere både bratte bakker og sterk motvind. For deg som bor i byen eller pendler til jobb, er elsykkelen ekstra praktisk fordi du slipper å sitte fast i rushtrafikken. I de fleste tilfeller er elsykkelen raskere og mer pålitelig enn både bil og kollektivtransport.
FitNords elsykler er utstyrt med batterier med stor kapasitet som gjør at du kan sykle uten rekkeviddeangst. Det er trygt å vite at batteriet ikke tar slutt når du er ute på veien. 

Sparer penger

Når du bytter ut bilturen med elsykling, sparer du mye penger - spesielt i byen. Du slipper å betale bompenger, parkering, bensin og dyre servicer. Etter anskaffelsen av en elsykkel er kostnadene svært lave sammenlignet med å kjøre bil. Du trenger selvsagt ikke å avstå helt fra bilen for å redusere utgiftene med en elsykkel, for selv en enkelttur vil gi besparelser.
Ta kontroll over tiden din! Med elsykkel slipper du også å forholde deg til rutetabeller for offentlig transport, noe som er spesielt praktisk når busser og tog er innstilt eller forsinket. Med en elsykkel bestemmer du selv når du vil reise - og kommer fram.

Føl deg bedre enn noensinne

En elsykkel er ikke bare et transportmiddel, men også en fin måte å øke velværet på. De fleste av oss har erfart at regelmessig mosjon utendørs er bra for kropp og sinn, og en elsykkel senker terskelen for å komme seg ut og bevege seg.
FitNords elsykler er utviklet i Finland med tanke på det nordiske klimaet og terrenget, og mange av modellene er designet for helårsbruk. Med andre ord er det mulig med hverdagsmosjon, pendling og rekreasjonssykling også i vinterhalvåret.

Hvorfor velge FitNord?

  • Designet i Finland for nordiske forhold
  • Bred kolleksjon med modeller for ulik smak og behov
  • Egnet for helårssykling i vårt nordiske klima
  • Ekstra store batterier med lang rekkevidde
  • Elsyklene våre har mange høykvalitetskomponenter for prisklassen

FitNords elsykler kan serves på sykkelverksteder rundt om i landet, og i Sportproffens egne serviceverksteder i Porsgrunn og Sandvika. Vi bestreber oss på å hjelpe våre kunder å finne gode løsninger for service.

Sorter: