Retur/Reklamajsoner

Returer/reklamasjoner


Ønsker du å returnere et produkt?

Slik gjør du det:

1. Les nøye gjennom returinstruksjonene og vilkårene. 
2. Fyll ut returskjemaet nedenfor.

Instruksjoner for retur

Ved kjøp fra Sportproffen.no har du som privatperson 14 dagers angrerett som gjelder fra det tidspunktet du har mottatt produktet. Når du returnerer en vare, må du først kontakte kundeservice for å få returinstruksjoner. Vær oppmerksom på at du er ansvarlig for returfraktkostnadene, som trekkes fra refusjonsbeløpet. Du kan benytte deg av angreretten selv om du har pakket ut og undersøkt varen, men den må ikke være i brukt eller skadet tilstand. 
Hygieneartikler eller andre engangsartikler kan ikke returneres hvis emballasjen er brutt. Les mer om returbetingelsene i våre kjøpsbetingelser. 

Produktet skal primært returneres i samme emballasje (eske eller pose) som det ble levert i. Hvis du ikke lenger har emballasjen tilgjengelig, kan du erstatte den med annen emballasje. Det er imidlertid ditt ansvar å pakke produktet på en slik måte at det ikke skades under transporten.

Refusjon, med fradrag for returkostnadene, vil bli foretatt etter at det returnerte produktet er mottatt og produktets tilstand er kontrollert. Dette skjer normalt innen 14 dager etter at vi har mottatt returen. Tilbakebetalingen skjer med samme betalingsmåte som ble brukt ved kjøpet.

- På refusjonsbeløpet for alle produkter forbeholder vi oss retten til å trekke fra et beløp som tilsvarer verdireduksjonen i forhold til produktets opprinnelige verdi dersom produktet er brukt eller skadet.
- Defekte returer sendes tilbake for kundens regning.
- Hvis Sportproffen Norge As unntaksvis godkjenner retur av et produkt som ikke kan videreselges, er brukt, er defekt eller er returnert etter at returretten er utløpt, vil minst 25 prosent av produktets pris bli belastet.

Les mer om returbetingelsene i våre Kjøp og Leveringsbetingelser.

Returnering av mindre produkter via et postombud

1. Fyll ut returskjemaet nedenfor.
2.  Demonter og pakk produktet godt inn i originalemballasjen.
3. Legg ved returetiketten som fulgte med bestillingen, med all tekst synlig på pakken. Har du ikke en returetikett? Kontakt vår kundeservice: [email protected]

4. Returner pakken til nærmeste Bring Servicesenter.
Returnering av større treningsapparater eller elsykler
1. Fyll ut returskjemaet nedenfor.
2. Vår kundeservice vil kontakte deg i løpet av 1-2 virkedager for å booke returen og gi deg mer detaljerte returinstruksjoner.

Hvis du har andre spørsmål, kan du kontakte vår kundeservice på [email protected].

Returskjema