Sportproffen

Velkommen til Sportproffen!

Sportproffen tilbyr et bredt sortiment av produkter innen sport og fritid, idrett og trening, kroppspleie, velvære og lek. Uansett om du er nybegynner som ønsker å komme i gang med hverdagstreningen, en erfaren utøver som vil utvikle deg videre, eller om du trener på elitenivå, har vi noe for deg.

Vårt Engasjement

Vi brenner for bevegelse og velvære i ulike former. I vårt sortiment finner du både internasjonale og nasjonale merker fra over 100 leverandører, alt til konkurransedyktige priser. Vi supplerer dette med våre egne merker, designet og utviklet i Finland med tanke på nordiske forhold.

Personlig Service og Ekspertrådgivning

Vi er dedikert til å gi deg personlig service og ekspertrådgivning for å sikre din tilfredshet. Enten du handler i våre butikker eller kontakter oss på e-post, streber vi alltid etter å gi deg den beste opplevelsen. Besøk våre butikker og sykkelverksted i Sandvika og Porsgrunn, hvor du kan prøve utvalgte elsykler etter avtale.

En Del av Nordic Sports Brands

Sportproffen er en del av Nordic Sports Brands. Vår historie startet i Finland med vår søsterbutikk Kuntokauppa i 2007. I dag har vi over 100 ansatte og butikker, kontorer og lager i Sverige, Norge og Finland, med hundretusener av fornøyde kunder i Norden.

Produktutvalg og Kontaktinformasjon 

Våre produkter er egnet for hjemmebruk, treningssentre, bedrifter og klubbtreningsstudioer, samt rehabilitering. Vi utvikler kontinuerlig vårt sortiment basert på kvalitet, etterspørsel og tilbakemeldinger fra våre kunder. Ta gjerne kontakt med våre produktspesialister på telefon eller e-post hvis du har spørsmål eller trenger hjelp.

Sportproffen.no eies av Nordic Sports Brands Oy, en finsk spesialbutikk for sport og friluftsutstyr som har eksistert siden 2007. Vi har to søsterbutikker: Kuntokauppa.fi i Finland, og Sportproffsen.se i Sverige. Sportrtproffsen.se har solgt utstyr til hjemmetrening og treningssentre i Sverige siden 2021. Vi startet så smått i Norge i 2022 og har siden den tid sakte men sikkert bygget opp vår virksomhet i Norge. Den viktigste utviklingen her til lands er fusjonen med Scushi, en veletablert norsk premium-elsykkelbutikk som nylig i høst kunne feire 10 år!

Kontaktinformasjon 

Telefon Sandvika: +47 94 110 110
Telefon Porsgrunn: +47 94 10 11 00
E-post: [email protected]

Åpningstider Butikker 

Mandag til fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:00

Besøksadresser: 

Elias Smiths vei 29, 1337 Sandvika Storgata 132, 3915 Porsgrunn

Selskapsinformasjon: 

Organisasjonsnummer: 998 761 697
Postadresse: Sagbakkvegen 6, 3947 Langangen

Med vennlig hilsen, Sportproffen.no