Kontakt oss

Kontakt vår kundeservice

Kundeservice på e-post

Du er velkommen til å kontakte oss på: [email protected]
Vår ambisjon er å svare deg innen 1-3 virkedager, men på grunn av økt salg og press på kundeservice kan svartiden i perioder være noe lengre. Vi gjør vårt beste for å besvare dine spørsmål så raskt som mulig.

Hvis du har behov for å sende bilder eller videoer til oss i forbindelse med en reklamasjon, kan du sende e-post med ordrenummer og filer til: [email protected]

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Her har vi samlet noen vanlige spørsmål. Du kan også lese våre fullstendige vilkår og betingelser ved å klikke her

BESTILLING FRA SPORTPROFFEN: 

Hva er de forskjellige betalingsmåtene? 

Svar: Du kan velge å betale med kort, faktura, Vips eller delbetaling via Svea. Du velger betalingsmetode i kassen vår. 

Hvordan vet jeg om bestillingen min er behandlet? 

Umiddelbart etter at bestillingen din er behandlet vil du motta en ordrebekreftelse på e-post. Dobbeltsjekk spam hvis du ikke har mottatt bekreftelsen. Hvis du ikke har mottatt noen bekreftelse, kan du kontakte vår kundeservice. 

Jeg har et spørsmål! Hvordan kommer jeg i kontakt med kundeservice? 

Du finner kontaktinformasjon til vår kundeservice ved å klikke her.   

FRAKT OG LEVERING: 

Hva er leveringstiden din? 

Leveringstiden varierer litt avhengig av hvor i landet du bor. Normal leveringstid er 2-5 hverdager for pakker som finnes på vårt lager i Norge. I noen tilfeller må vi hente varer fra vårt lager i Finland, da kan leveringstid ta oppmot 16 dager. Når varen er sendt vil du motta en e-post med sporingsinformasjon. 

Under kampanjeperioder opplever vi tidvis større etterspørsel og da kan våre leveringstider bli lengre enn normalt. I noen tilfeller tar det opptil en uke før lageret sender bestillingen din. Vi beklager dette og håper på forståelse!

 

Hvor er pakken min? 

Når varen er sendt vil du motta en e-post med sporingsinformasjon. Du kan da spore pakken direkte via speditøren. 

RETUR OG KLAGER: 

Hvordan returnerer jeg en vare? 

Hvis du angrer på kjøpet kan du innen 14 dager etter mottak av produktet sende varen tilbake til oss og få pengene tilbake. Vi administrerer normalt returen din innen 7 dager etter mottak av pakken. Kjøperen kan undersøke produktet før han eller hun angrer på kjøpet. Varen må likevel kunne leveres tilbake til selgeren i tilnærmet samme stand og mengde som den var i da kjøperen mottok den. Hvis varen er brukt eller i vesentlig endret stand, aksepteres ikke retur. Ta kontakt med vår kundeservice eller les kjøpsvilkårene hvis du har spørsmål om akkurat din retur.

Hvis du vil kan vi hjelpe deg med å administrere returfrakten. Returfraktkostnaden er da den samme som kostnaden for å få varen sendt til deg. Hvis du f.eks. har kjøpt en vare for 900 kr og betalt 100 kr i frakt (altså totalt 1000 kr), så krediterer vi 900 kr for kjøpet i tilfelle du ønsker vår hjelp til å administrere/bestille returfrakten. Da slipper du bryet med å bestille frakt til vårt lager selv.

Ta kontakt med vår kundeservice så sender vi deg en returfraktseddel på e-post. Husk at produktet ikke må være i skadet eller i brukt tilstand for at din retur skal bli godkjent. 

  

Hvordan reklamerer jeg på et produkt? 

Kontakt vår kundeservice for å klage på produktet ditt. Kontakt oss gjerne på e-post og legg ved en så detaljert feilbeskrivelse som mulig, gjerne sammen med bilder og videoer som viser problemet. Ikke glem å oppgi kundeinformasjonen din inkl. ordrenummer / kvitteringsnummer. Vi gir deretter instruksjoner om hvordan vi skal løse problemet.