FitNord Ava 500 Elsykkel 2024, gull (630 Wh batteri) med ett års ekstra garanti

FitNord Ava 500 Elsykkel 2024, gull (630 Wh batteri) med ett års ekstra garanti

17990 kr 29990 kr
RABATT 40 % Gyldig t.o.m. 22/7/2024

Ikke tilgjengelig i Porsgrunn

Storgata 132
Åpent:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-15
Søn: Stengt

Ikke tilgjengelig i Sandvika

Elias Smiths vei 29
Åpent:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-15
Søn: Stengt

Ikke tilgjengelig i Porsgrunn

Storgata 132
Åpent:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-15
Søn: Stengt

Ikke tilgjengelig i Sandvika

Elias Smiths vei 29
Åpent:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-15
Søn: Stengt

FitNord Ava 500 er en elsykkel designet og montert i Finland, med en kraftig motor, bred rekkevidde og ergonomisk ramme for en komfortabel og trygg sykkeltur - nå med 2024 modell!

Den er perfekt tilpasset de nordiske forholdene, og er et utmerket valg for lengre joggeturer og fotturer, bysykling og pendling. Med opptil 160 kilometer på én lading kan du glede deg over moderne funksjoner og lang rekkevidde året rundt! Den nye designen 2024 inkluderer en mer nøyaktig LCD-skjerm med USB-C-kontakt, et AVS-kompatibelt bagasjebrett og et praktisk kurvfeste foran.

Se produktvideoen vår for 2024 modellen av FitNord Ava 500.

Oppdag sykkelen og gå inn i en verden av enkel og bekymringsløs elsykling!

1. Høytytende batteri - opptil 160 kilometer på én lading

Batteripakken på 612 Wh med Samsung-celler av høy kvalitet har nok strøm til opptil 160 kilometer, avhengig av assistansenivå, terreng og brukerens størrelse! Batteriet med høy kapasitet trenger ikke å lades opp hver dag, og er mer motstandsdyktig mot vinterforhold enn mindre batterier. Batteriet er minimalt integrert i sykkelrammen og kan enkelt tas ut for opplading. Batteriet sitter godt fastlåst og krever en nøkkel for å kunne tas ut. For mer informasjon om batteriets rekkevidde, se den tekniske informasjonen på produktsiden.

2. Lav profil som passer for alle - ekstra komfort med fleksibel hals og tydelig display

Den lave unisex-rammen gjør det enkelt og trygt å komme seg av og på sykkelen. Ava 500 er designet slik at den passer for alle syklister. Sykkelen er utstyrt med en låsbar Suntour-fjæringshals. Ved å justere lockouten kan du bestemme om du vil ha en fastere eller mykere følelse. Hydrauliske Shimano-skivebremser stopper elsykkelen trygt, uansett om du sykler i tørt, vått eller kaldt vær. Displayet på kontrollenheten viser blant annet hastighet, tilbakelagt distanse og batterinivå. Den høye oppløsningen (170 x 320 px) sørger for at informasjonen er lett å lese til tross for displayets kompakte størrelse. Displayet har USB-C-lading for for eksempel en telefon, og i undermenyene kan du blant annet finjustere assistanseprofilen og lysstyrken på skjermen.

3. Kraftig krankmotor på 80 Nm - lett å tråkke

Det er lett og sømløst å tråkke på Ava 500, med et dreiemoment på opptil 80 Nm fra den kraftige midtmotoren og en momentføler. Den registrerer pedalkraften og optimaliserer motoreffekten deretter, slik at pedalfølelsen er naturlig og jevn uten rykk eller aggressivitet. Motoren tilbyr fem nivåer av assistanse. Det pålitelige Shimano Acera 1x8-giret gir riktig mengde gir og jevne girskift på både flate og kuperte veier. Fordi girkassen er plassert etter motoren, kan midtmotoren utnyttes bedre enn bakmotoren, for eksempel i oppoverbakker. Ava 500 er også ideell for å frakte tung last eller trekke en trillebår.

4. Allsidig utstyr av høy kvalitet - praktisk på alle reiser

Ava 500 er utstyrt med Maxxis Overdrive Excel-dekk av høy kvalitet som ruller godt på asfalt og gir pålitelig grep på sandveier. Sykkelen har også alt du trenger for en behagelig kjøretur: et praktisk bagasjebrett, sprutsikre skjermer og lyse Spanning-frontlykter med baklykt som er elegant integrert i bagasjebrettet. Foran kan du enkelt montere en fast bagasjekurv, og bagasjebrettet kan utstyres med en AVS-kurv med hurtigutløser. Takket være det allsidige tilbehøret er Ava 500 et praktisk valg for både by- og tursykling, alene eller med barn.

5. Designet og montert i Finland - laget for nordiske forhold

FitNords elsykler er designet i Finland av dyktige fagfolk. Den grundige designprosessen omfatter mange trinn, som valg av ramme, tilpasning av rammegeometrien til brukerne og det tiltenkte bruksområdet, valg og testing av komponenter som passer til brukerne og klimaet, visuell design av sykkelen og selvfølgelig overholdelse av EU-forskrifter for å oppnå CE-merking. For å garantere kvalitet og pålitelighet blir FitNord Ava 500-syklene også montert i Finland. Elsykkelen er satt sammen av komponenter av høy kvalitet, så med riktig pleie og regelmessig vedlikehold er Ava 500 en langvarig følgesvenn for sommer- og vinterturer.

For hvem og hvorfor?

Med denne elsykkelen kan du glemme smerten ved oppoverbakker og nyte en trygg sykkeltur takket være batteristrømmen. Den kraftige motoren sørger for lett tråkk, og det er nok av kraft til å takle selv det mest utfordrende terrenget. Sykkelen er ideell for komfortabel pendling, uformell bysykling, lengre joggeturer og utflukter. Elsykkelen er bygget for krevende nordiske forhold, og batteriet av høy kvalitet trenger ikke å lades hver dag, og det takler til og med vinterforhold bedre enn mindre batterier. Ava 500 elsykkel er bekymringsløs og, takket være sin enkelhet, svært behagelig å sykle på.

I tillegg til den stilige gullfargen er Ava 500 også tilgjengelig i svart og hvit. Hvis du er interessert i en elsykkel med et enda større batteri og en oppgradert girkasse, kan du ta en titt på FitNord Ava 700.

Vi har allerede solgt 30 000 FitNord elsykler til fornøyde kunder - nå er det din tur til å sette deg på salen!

FitNord Ava 500 er en elsykkel for variert sykling, også lengre turer. Den har et moderne design og rikelig med utrustning. Velg riktig rammestørrelse og bestill din Ava 500 fra Sportproffen!

Produktinformasjon

Produktnavn: FitNord Ava 500 Elsykkel 2024, gull (630 Wh batteri) med ett års ekstra garanti

Modell: Ava 500

Bruksområde: Bysykling, Pendling, Landevei, Trekking

Rammematerial: Aluminium

Produktvekt: 25 kg

Brukervekt maks: 120 kg

Batteri og motor

Batterikapasitet: 612 Wh

Battericellefabrikant: Samsung/LG

Batteriplassering: Nedre rammerør, integrert

Batterispenning: 36 V

Akun varauskyky: 17.5 Ah

Motortype: Krankmotor

Sensortype: Momentsensor

Kraft/Styrke: 250 W

Maksimalt dreiemoment: 80 Nm

Maksimal hastighet: 25 km/h

Gir og kraftoverføring

Antall gir: 8

Girsystemtype: Shimano Acera 8

Kjedetype: KMC

Skjerm

Assistansenivå: 5

Gå-assistanse: Ja

Bremser, dekk og gaffel

Bremsetype: Hydraulisk skivebrems

Bremseskivestørrelse: 180 mm

Dekkmodell: Maxxis Overdrive Excel

Dekkbredde: 1.75"Ugyldig kategori. Vennligst velg gyldig kategori."

Gaffelens dempevandring: 80 mm

Demping bak: Nei

Gaffeltype: Låsbar dempegaffel

Gaffelmodell: Suntour NEX E25, 63mm (låsbar)

Dempegaffellås: Låsbar dempegaffel

Framaksel: Hurtigkobling

Tilbehør

Lykter: Ja

Sal/sete: Selle Royal Freeway

Bagasjebrett: Ja

Skjermer: Ja

Styrestamme: Justerbar

Lader, ampere: 2 A

Rammelås: Monterbart tilbehør

Størrelsesguide

Rammestørrelse 41 cm = syklistens høyde 150-170 cm
Rammestørrelse 46 cm = syklistens høyde 155-175 cm
Rammestørrelse 51 cm = syklistens høyde 168-185 cm.

Vær oppmerksom på at størrelsene er veiledende. Når du velger rammestørrelse, bør du også ta hensyn til kroppsproporsjonene dine og din foretrukne sykkelstilling. Hvis du trenger hjelp til å velge riktig rammestørrelse, kan du kontakte vår kundeservice!

Emballasjestørrelse: 159 x 25 x 90,5 cm

Batterikapasitet og rekkevidde

* Vær oppmerksom på at maksimal rekkevidde kun oppnås under ideelle forhold med lave assistansenivåer og minimal belastning. Den faktiske rekkevidden er vanskelig å anslå, da den også påvirkes av faktorer som temperatur, førerens vekt, kjørestil og underlag.

Garanti för privat bruk
Garanti på ram: 5 år
Garanti på batteri: 12 månader Garantin täcker en batterikapacitet på minst 70 procent efter 500 laddningscykler.
Garanti på övriga delar: 24 månader (eller 10 000 km)
Garantin på övriga delar täcker till exempel elmotor, laddare, kontrollpanel/display/skärm, växel- och bromsreglage.
Garantin täcker endast produktionsfel. Garantin täcker inte skador till följd av bristfälligt underhåll, yttre åverkan eller normalt slitage på förbrukningsdelar som däck, slang, kedja, bromsbelägg, vajrar och kullager.

1 års tilläggsgaranti mot en extra kostnad
Du kan köpa till ytterligare 1 års garanti och får då:
Garanti på ram: 6 år eller 15 000 km
Garanti på övriga delar: 3 år eller 15 000 km
Tilläggsgarantin gäller inte batteriet.

Din elcykel behöver en första service efter 100–150 km användning, dock senast innan den har körts 250 km. Servicen ska utföras av en fackman eller annan motsvarande kvalificerad person. Försummelse av den första servicen kan orsaka ojämnt slitage eller följdskador på produkten, vilket inte täcks av garantin. Efter den första servicen ska du regelbundet låta utföra service på din elcykel, minst en gång per år.

Elsykkelen din leveres 90 prosent ferdig montert. Det som gjenstår for deg å montere, er styret, salen, pedalene og i noen tilfeller forhjulene. Monteringsanvisning og monteringsverktøy følger med sykkelen.

Vær oppmerksom på at monteringen av elsykkelen alltid skal utføres i henhold til instruksjonene i det medfølgende materialet. Du kan se videoen for veiledning, men det er nødvendig å lese bruksanvisningen også for ikke å gå glipp av oppdaterte instruksjoner.  

Produktomtaler

  • Du kan også ta en titt på: