FitNord Classic 300 Elsykkel 2024, hvit (504 Wh batteri) med ett års ekstra garanti

FitNord Classic 300 Elsykkel 2024, hvit (504 Wh batteri) med ett års ekstra garanti

14990 kr 27990 kr
RABATT 46 % Gyldig t.o.m. 22/7/2024

Ikke tilgjengelig i Porsgrunn

Storgata 132
Åpent:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-15
Søn: Stengt

Ikke tilgjengelig i Sandvika

Elias Smiths vei 29
Åpent:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-15
Søn: Stengt

FitNord Classic 300 er en klassisk, stilren elsykkel med lav ramme og en trygg fotbrems. Nå er den redesignede 2024 modellen her!
 
Classic 300 er en klassisk elsykkel med lav ramme og en tradisjonell fotbrems. Den kraftige krankmotoren gjør det lett å tråkke, og batteriet med høy kapasitet gir nok kraft til lengre turer. Den lave el-sykkelen er enkel å håndtere, noe som gjør Classic 300 til en utmerket bysykkel. FitNord Classic 300 er pålitelig og bekymringsfri, og har en pålitelig fotbrems, bagasjebrett og tre gir.

Lav rammehøyde
489,6 Wh (36 V, 13,6 Ah)(36 V, 13,6 Ah)batteri
Sikker fotbrems
Hydraulisk skivebrems foran
3 gir

Se videoen over for å få en oversikt over den tidligere FitNord Classic 300 modellen!

Kraftig batteri med lang rekkevidde
Batteriet på 489,6 Wh, som er integrert i rammen og utstyrt med Samsung-celler, har en rekkevidde på opptil 120 kilometer på én lading, avhengig av assistansenivå, terreng og brukerens størrelse. Batteriet med høy kapasitet er bekymringsfritt på lange turer, og du trenger ikke nødvendigvis å lade batteriet hver dag. Batteriet kan enkelt tas ut med en nøkkel og tas med inn for lading. For mer informasjon om batterilevetid, se de tekniske spesifikasjonene på produktsiden. 
 
Revidert display og fem assistansenivåer som gjør det enklere å tråkke
60 Nm TechDrive-mellomdistansemotor gjør det lett å tråkke - uansett om du sykler i oppoverbakke eller motvind. Motoren har fem ulike assistansenivåer, slik at du kan velge hvor mye motoren skal hjelpe deg med å tråkke. Den nydesignede skjermen har en usb-c-ladefunksjon, slik at du for eksempel kan lade telefonen eller hodelykten direkte fra skjermen. Det aktuelle assistansenivået velges ved hjelp av knappene på den brukervennlige kontrollenheten;


Et brukervennlig Shimano Nexus 3-gir og hydraulisk skivebrems
Eelsykkelen Classic 300 har et brukervennlig Shimano Nexus navgir med tre gir som gjør det enkelt å velge riktig giring. Sikker bremsing oppnås med den tradisjonelle fotbremsen som mange syklister foretrekker, i tillegg til en hydraulisk skivebrems foran.
 
En trygg klassisker
FitNord Classic 300 elsykkel er en svært brukervennlig og smart urban elsykkel. Den lave rammehøyden gjør den enkel å håndtere, ettersom du raskt kan gå av og på sykkelen uten å løfte foten over sykkelen. Takket være den oppreiste kjørestillingen er det enkelt og trygt å observere omgivelsene. Elsykkelen har også et praktisk bagasjebrett, lovlige front- og baklykter, AVS-festesystem og sprutsikre skjermer.

Finsk design
FitNords elsykler er designet i Finland av våre dyktige medarbeidere. Den grundige designprosessen omfatter mange trinn, som valg av ramme, justering av rammegeometri i henhold til brukere og tiltenkt bruk, valg og testing av komponenter som er egnet for brukere og klima, visuell design av sykkelen og selvfølgelig overholdelse av EU-forskrifter for å oppnå CE-merking.

TechDrive-motorer
FitNord Techdrive-motorer er produsert av noen av verdens største motorprodusenter. Vi har gått sammen med bransjeledende produsenter som Ananda, MXUS og Vinka for å skape de mest effektive motorene for elsyklene våre i deres prisklasse. Techdrive-motorens sterke dreiemoment har gjort den til et populært valg, og den konkurrerer med Shimano, Bosch og Bafang om tittelen som det mest solgte motormerket i Finland.

I tillegg til den klassiske hvite rammefargen kommer 2024 modellen av FitNord Classic 300 også i en rød rammefarge, og en rammefarge i sølv.


Nøkkelfunksjoner:
489,6 Wh (36 V, 13,6 Ah)
489,6 Wh (36 V, 13,6 Ah) batteri
60 Nm midtmotor
3-trinns Shimano Nexus-girkasse
Hydraulisk skivebrems foran
Designet i Finland 

Fitnord Classic 300 er en smidig og allsidig elsykkel med klassisk design som er spesielt godt egnet for bysykling og hverdagsbruk. Velg riktig rammestørrelse og bestill elsykkelen din fra Sportproffen!

Produktinformasjon

Produktnavn: FitNord Classic 300 Elsykkel 2024, hvit (504 Wh batteri) med ett års ekstra garanti

Modell: Classic 300

Farge: Hvit

Bruksområde: Bysykling, Pendling

Produktvekt: 24 kg

Brukervekt maks: 120 kg

Batteri og motor

Batterikapasitet: 489.6 Wh

Battericellefabrikant: Samsung

Batteriplassering: Rammebatteri

Batterispenning: 36 V

Akun varauskyky: 13.6 Ah

Motortype: Krankmotor

Sensortype: Momentsensor

Kraft/Styrke: 250 W

Maksimalt dreiemoment: 60 Nm

Maksimal hastighet: 25 km/h

Gir og kraftoverføring

Antall gir: 3

Girsystemtype: Shimano Nexus 3

Narrow wide kjedehjul: Ja

Kjedetype: KMC

Skjerm

Assistansenivå: 5

Gå-assistanse: Ja

Bremser, dekk og gaffel

Bremser: Shimano MT 200

Bremsetype: Hydraulisk skivebrems

Dekkbredde: 38"Ugyldig kategori. Vennligst velg gyldig kategori."

Gaffeltype: Gaffel uten demping

Framaksel: Hurtigkobling

Tilbehør

Lykter: Ja

Bagasjebrett: Ja

Skjermer: Ja

Styrestamme: Justerbar

Rammelås: Monterbart tilbehør

Størrelsesguide

Ramme 48 cm = syklistens høyde 155-175 cm

Vær oppmerksom på at størrelsene er veiledende. Når du velger rammestørrelse, bør du også ta hensyn til kroppsproporsjonene dine og din foretrukne sykkelstilling. Hvis du trenger hjelp til å velge riktig rammestørrelse, kan du kontakte vår kundeservice!

Batterikapasitet og rekkevidde

* Vær oppmerksom på at maksimal rekkevidde kun oppnås under ideelle forhold med lave assistansenivåer og minimal belastning. Den faktiske rekkevidden er vanskelig å anslå, da den også påvirkes av faktorer som temperatur, førerens vekt, kjørestil og underlag.

Garanti for privat bruk.
Garanti på ramme: 5 år
Garanti på batteri: 12 måneder Garantien dekker en batterikapasitet på minst 70 prosent etter 500 ladesykluser.
Garanti på andre deler: 24 måneder (eller 10 000 km).
Garantien på andre deler omfatter for eksempel elmotor, lader, betjeningspanel/display/skjerm, gir- og bremsebetjening.
Garantien dekker kun produksjonsfeil. Garantien dekker ikke skader som skyldes mangelfullt vedlikehold, ytre påvirkning eller normal slitasje på forbruksdeler som dekk, slanger, kjeder, bremseklosser, kabler og kulelager.

.

1 års tilleggsgaranti mot et pristillegg
Du kan kjøpe 1 års tilleggsgaranti og få:
Stativgaranti: 6 år eller 15 000 km
Garanti på andre deler: 3 år eller 15 000 km
Tilleggsgarantien gjelder ikke for batteriet.

Din elsykkel trenger en første service etter 100-150 km bruk, men senest før den har kjørt 250 km. Servicen bør utføres av en fagmann eller en person med tilsvarende kvalifikasjoner. Hvis du unnlater å utføre den første servicen, kan det føre til ujevn slitasje eller følgeskader på produktet som ikke dekkes av garantien. Etter den første servicen bør elsykkelen vedlikeholdes regelmessig, minst én gang i året.

Elsykkelen din leveres 90 prosent ferdig montert. Det som gjenstår for deg å montere, er styret, salen, pedalene og i noen tilfeller forhjulene. Monteringsanvisning og monteringsverktøy følger med sykkelen. Dersom du føler deg usikker, kan du lett få sykkelen din kontrollert hos ditt lokale sykkelverksted før du tar den i bruk.

Vær oppmerksom på at monteringen av elsykkelen alltid skal utføres i henhold til instruksjonene i det medfølgende materialet.

Produktomtaler

  • Du kan også ta en titt på: