FitNord Rumble 500 El-fatbike (690 Wh batteri)

20990 kr 29990 kr
RABATT 30 %

Ikke tilgjengelig i Porsgrunn

Storgata 132
Åpent:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-15
Søn: Stengt

Ikke tilgjengelig i Sandvika

Elias Smiths vei 29
Åpent:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-15
Søn: Stengt

FitNord Rumble 500s 26 x 4,0-tommers dekk gir sjokkerende mye grep på en rekke ulike underlag. Den ultrakraftige krankmotoren på 80 Nm med momentsensor hjelper deg med bratte stigninger, raske utforkjøringer og skikkelig seigpining. FitNord Rumble 500 egner seg også til lange sykkelturer, ettersom batteriet på 690 Wh som er innebygd i rammen, gir nok strøm til opptil 140 km under optimale forhold. Rumble 500 er en stilig og robust sykkel for pendling og bybruk. FitNord Rumble 500 er en ekte allsidig elsykkel for selv den mest krevende smak.

 • Montert i Finland av kvalitetskomponenter
 • Kraftig 80 Nm midtmotor med dreiemomentsensor
 • 690 Wh batteri
 • Rekkevidde under optimale forhold opptil 140 km
 • Hydrauliske skivebremser
 • Batteriet er innebygd i rammen
 • Stiv baug
 • 8 gir
 • Montert i Finland for nordiske forhold

  FitNord Rumble 500 monteres i Finland for å sikre kvalitet og pålitelighet. Dette sikrer at elsykkelen er egnet for de varierte og krevende forholdene i vårt hjemland. Rumble 500 er satt sammen med ekstrem presisjon av kvalitetskomponenter, og med godt stell og regelmessig vedlikehold er den en langvarig følgesvenn for sykling året rundt.

  En svært kraftig krankmotor med en rekkevidde på opptil 140 km under optimale forhold

  .

  FitNord Rumble 500 er utstyrt med en svært kraftig TechDrive midtmotor på 80 Nm, som enkelt gir nok kraft til å takle selv de bratteste bakkene og dyp snø eller gjørme. En dreiemomentsensor i midtmotoren måler pedalkraften som syklisten bruker, og justerer motoreffekten deretter uten forsinkelse. Resultatet er en ekstremt naturlig og kontrollerbar pedalfølelse, noe som er spesielt nyttig når du sykler offroad, på glatt underlag og i krevende terreng. Den elektriske motoren har fem assistansenivåer som velges ved hjelp av knappene på TechDrive-displayet på styret. Den avanserte teknologien i TechDrive-sentralmotoren minimerer strømforbruket, slik at batteriet varer lenger.

  Det eksepsjonelt kraftige 690 Wh-batteriet med Samsung- og LG-celler kan holde i opptil 140 kilometer, avhengig av terreng, assistansenivå og brukerens størrelse. Den enorme batterikapasiteten gjør også Rumble 500 ideell for camping, uten at du nødvendigvis trenger å lade batteriet hver dag, for eksempel når du pendler. Det kraftige batteriet er også en stor fordel om vinteren, da frost kan ta opptil en tredjedel av batterikapasiteten til en elsykkel. Batteriet er delvis innstøpt i rammen på Rumble 500, noe som gjør det enkelt å ta det ut for lading.

  Utmerket kjørekomfort og massevis av veigrep

  Den elektriske fatbiken skiller seg ved første øyekast fra en vanlig elsykkel med sine massive dekk med kraftig struktur. FitNord Rumble 500 er utstyrt med CST BFT (Big Fat Tire) C1752 punkteringsbeskyttede C1752-dekk med en diameter på 26 tommer og en bredde på 4 tommer som gir et enormt grep og veigrep på en rekke underlag. Electrofatbike-dekkene fungerer også som fjæring, og absorberer effektivt støt og vibrasjoner fra steiner, røtter, jettegryter og rusk på fortauet. Fjæring og veigrep styres av dekktrykket; lavere trykk gir mer veigrep og fleksibilitet i vanskeligere terreng, høyere trykk gir mer fart og rulling på asfalt. De brede dekkene fordeler vekten over en stor flate, slik at de ikke blir ødelagt av f.eks. sand eller glasskår.

  Dertil kommer de brede dekkene.

  Tyngdepunktet på FitNord Rumble 500 er midt- og lavtsittende takket være midtmotoren, noe som forbedrer balansen, styringen og følelsen av den elektriske fatbiken. Dette er spesielt nyttig når du sykler i litt mer krevende terreng, men gjør det også behagelig å sykle i byen og på landeveien.

  Den elektriske fatbiken Rumble 500 har en enkel 8-trinns girkasse med ett tannhjul foran. Med ett tannhjul foran holder kjedet seg stramt lengre. De åtte girene gir riktig utveksling for både sakte sneiling fram i gjørme eller snø og høy fart på asfalt. MotionShift-hendelen er enkel å bruke; den øvre hendelen girer opp til et høyere gir, mens den nedre girer ned til et lavere gir. Den absolutte fordelen med MotionShift-girspaken for terrengsykling er at den kan betjenes med bare tommelen, slik at pekefingeren kan brukes til bremsen. Girspaken kan brukes til å legge inn tre gir om gangen, slik at det går raskt og enkelt å velge riktig gir i stigninger, svinger og ved kryssing av hindringer. Shimano Altus-girskifteren girer jevnt og trygt.

  En kraftfull elektrisk fatbike trenger også effektive og pålitelige bremser. Tektro T275 hydrauliske skivebremser stopper raskt og sikkert når du trenger det.

  Utstyr

  FitNord Rumble 500 elektrisk fatbike leveres med lovpålagte lykter og reflekser foran og bak. Rumble 500 kan blant annet utstyres med skjermer og bagasjebrett. Tilbehør er tilgjengelig til lave priser i vårt sortiment.

  Velg FitNord Rumble 500 hvis du setter pris på følgende funksjoner:

  • En elektrisk fatbike satt sammen i Norden av komponenter av høy kvalitet for nesten alle bruksområder: terrengsykling, touring, pendling osv.
  • Kraftig krankmotor med 80 Nm som ikke går tom for dreiemoment på de tøffeste stedene.
  • 690 Wh-batteri, som kan kjøre opptil 140 kilometer på én lading under optimale forhold.
  • Serdeles godt veigrep og evne til å forsere hindringer med 4-tommers brede dekk
  • En kjøreopplevelse uten sidestykke takket være utmerket karosserigeometri og krankmotor
Bestill en ekte allrounder i FitNord Rumble 500 El-fatbike til en god pris nå fra Sportproffen!

Produktspesifikasjon

Produktinformasjon

Produktnavn: FitNord Rumble 500 El-fatbike (690 Wh batteri)

Modell: Rumble 500

Farge: Svart

Rammematerial: Aluminium

Produktvekt: 25 kg

Brukervekt maks: 120 kg

Batteri og motor

Batterikapasitet: 690 Wh

Battericellefabrikant: Samsung/LG

Batteriplassering: Rammebatteri

Motortype: Krankmotor

Kraft/Styrke: 250 W

Maksimalt dreiemoment: 80 Nm

Maksimal hastighet: 25 km/h

Gir og kraftoverføring

Antall gir: 8

Girsystemtype: Shimano Altus

Skjerm

Assistansenivå: 5

Gå-assistanse: Ja

Displaytype: TechDrive

Bremser, dekk og gaffel

Bremsetype: Hydraulisk skivebrems

Dekkmodell: CST BFT (Big Fat Tire) C1752

Demping bak: Nei

Gaffeltype: Gaffel uten demping

Gaffelmodell: Stiv, aluminium

Dempegaffellås: Ikke låsbar dempegaffel

Tilbehør

Lykter: Ja

Sal/sete: Inkludert

Bagasjebrett: Monterbart tilbehør

Skjermer: Nei

Styrestamme: Verktøy justerbart

Rammelås: Monterbart tilbehør

Batterikapasitet og rekkevidde

*Vær oppmerksom på at maksimal batterilevetid kun oppnås under ideelle forhold med lavt assistansenivå og minimal belastning. Den faktiske rekkevidden er vanskelig å anslå, da den påvirkes av en rekke faktorer som temperatur, førerens vekt, kjørestil og kjøreforhold. Les mer her. 

Garanti

Privatgaranti
Rammegaranti 5 år
Batterigaranti 12 måneder Garantien dekker at batteriet har en effekt på minst 70 % etter ett års bruk
Andre delers garanti 24 måneder (eller 10 000 km)
Andre delers garanti dekker elmotor, motorstyringsenhet, lader, display, girspaker og bremsespaker.
Garantien dekker ikke skader forårsaket av eksterne faktorer eller slitedeler som dekk, felger, kjeder, bremseklosser og lagre.

1 års tilleggsgaranti
Du kan kjøpe 1 års tilleggsgaranti til sykkelen din, noe som innebærer:
Rammegaranti: 6 år eller 15 000 km
Andre deler: 3 år eller 15 000 km
Tilleggsgarantien dekker ikke batteriet.

Sykkelen bør vedlikeholdes.

Sykkelen bør vedlikeholdes først, helst mellom 100 og 150 km etter bruk, men ikke senere enn 250 km. Unnlatelse av vedlikehold etter denne datoen kan føre til ujevn slitasje på slitedelene, og eventuelle feil som oppstår som følge av dette dekkes ikke av garantien.

Produktomtaler

 • Du kan også ta en titt på: