FLYER Goroc3 4.10 Elsykkel, Mercury Red/Black Gloss (Gents)

71800 kr

På lager, sendes i løpet av 3-5 virkedager

Ikke tilgjengelig i Porsgrunn

Storgata 132
Åpent:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-15
Søn: Stengt

Ikke tilgjengelig i Sandvika

Elias Smiths vei 29
Åpent:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-15
Søn: Stengt

Goroc3 er en av de mest allsidige elsyklene til Flyer. Dette multitalent av en elsykkel, med fulldemping stjeler showet både i byen og på fjellet. Dens batterikapasitet på opptil 1125 Wh (med et DualBattery option) garanterer en enorm rekkevidde, noe som er ideelt for omfattende turer og betydelige høydestigninger. Med sitt 4-leddede dempesystem og 130 mm fjæringsvandring, sørger det aktive rammesettet for en jevn tur selv på humpete stier og i høye hastigheter. FLYER dropper-setepinne gjør det mulig å senke setet ved hjelp av en spake på styret, selv mens du er på farten, noe som bidrar til å sikre en jevn og sikker kjøring både oppover og nedoverbakker.

Flyer – elsykkel med sveitsisk presisjon

Flyer er sveitsiske premiumsykler av høyeste kvalitet. Flyer er bunnsolide veteraner på et ellers svært fluktuerende elsykkelmarked. Pionerånd, sveitsisk presisjon, de høyeste kvalitetsstandarder samt notorisk testing er det som karakteriserer disse syklene. Bare håndplukkede spesialforhandlere med høyeste ekspertise og enestående service får føre dette merket. Målet er klart: å få mest mulig ut av enhver sykkel. Kort sagt: Maksimering av sykkelpotensial.

Motor og batteri

Bosch Performance Line CX High-end motor med 85 Nm dreiemoment gir naturlig, kraftig assistanse. Bosch PowerTube 625-hovedbatteriet er fullt integrert i rammen og kan utvides med en PowerPack 500 ekstra batteri. Det er utrolig enkelt å bytte og lade batteriet: Både det integrerte hovedbatteriet og ekstrabatteriet kan tas ut i bare to trinn uten hjelp av verktøy. Med en total batterikapasitet på hele 1125 Wh med DualBattery, har du ubegrensede muligheter for både lengre turer og betydelige høydeøkninger.

Fulldemping, komfort og sikkerhet

SR Suntour Aion35 Evo, 140 mm vandring i forgaffelen kombinert med RockShox Deluxe Select R, 185 x 55 mm gir deg enestående komfort, stabilitet og sikkerhet i ethvert terreng.

De 27,5 x 2,35-tommers terrengsykkeldekkene fra tyskproduserte Schwalbe tilbyr betydelig friksjon og grep, komfort og sikkerhet. Stille på fortau, gode i terreng. Rask rulleevne, lav rullemotstand. Shimano Deore 10 gir kombinert med Shimano MT 420 hydrauliske skivebremser gir perfekt kontrollerbarhet. Pletscher aluminiumsskjermer er utrolig robuste og “bulkesikre”, noe som gjør dem spesielt praktisk for daglige aktiviteter i byen. Sykkelen kommer fullt utstyrt med lovpålagte lys fra Supernova som gir en kraftig lysstråle og synbarhet, samtidig som den passer designmessig og kvalitetstung.

Produktspesifikasjon

Produktinformasjon

Produktnavn: FLYER Goroc3 4.10 Elsykkel, Mercury Red/Black Gloss (Gents)

Modell: Goroc3 4.10

Produktomtaler

  • Du kan også ta en titt på: