FLYER Tandem 7.83 Elsykkel Silver Dark Cool (Mixed)

149000 kr

På lager, sendes i løpet av 3-5 virkedager

Ikke tilgjengelig i Porsgrunn

Storgata 132
Åpent:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-15
Søn: Stengt

Ikke tilgjengelig i Sandvika

Elias Smiths vei 29
Åpent:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-15
Søn: Stengt

Flyer Tandem 7.83

Flyer Tandem 7.83 er utstyrt med en ekstremt slitesterk karbonforsterket remdrift som overfører kraften mellom fremre og bakre krank. Det veldesignede, elegant integrerte batteriet gir FLYER Tandem et ekstra lavt tyngdepunkt og gir mye assistanse og enda større rekkevidde.

Sitteposisjonen kan tilpasses for begge rytterne ved hjelp av saljusteringen og de vinkeljusterbare styrestammene. På 7.83-modellen gjør Rohloff Speedhub med lavt vedlikehold og høy ytelse det enkelt å velge riktig gir, selv når du venter i trafikklys.

To Bosch PowerTube-batterier med til sammen 1250 Wh batterikapasitet sørger for økt rekkevidde

Bosch Performance Line CX (85 Nm) som gir opptill 400 % assistanse slik at du kommer deg dynamisk frem, selv i oppoverbakke.

Tandem 7.83s er dessuten utstyrt med Rohloff Speedhub E-14 som er et avansert innebygget girnav som kan betjenes elektronisk og ved å trykke på en knapp.

Produktspesifikasjon

Produktinformasjon

Produktnavn: FLYER Tandem 7.83 Elsykkel Silver Dark Cool (Mixed)

Modell: Tandem 7.83

Batterikapasitet og rekkevidde

*Vær oppmerksom på at maksimal batterilevetid kun oppnås under ideelle forhold med lavt assistansenivå og minimal belastning. Den faktiske rekkevidden er vanskelig å anslå, da den påvirkes av en rekke faktorer som temperatur, førerens vekt, kjørestil og kjøreforhold.

Garanti

Registrer din FLYER elsykkel (1) innen 12 uker fra kjøpsdato (2) gratis og med bare noen få klikk på vår garantiportal og utvid garantien som følger:

  • 5 år for rammefeil
  • 2 år for komponenter og elektronikk
  • 2 år for batteri (3)
  • Registrer deg gratis på flyer-portal.ch/en

(1) For FLYER Plus-garantien må en FLYER-forhandler sluttmontere sykkelen, eller hvis sykkelen er kjøpt på nettet, må en kvalifisert FLYER-partner sluttmontere sykkelen før kundens siste justeringer. For Plus-garantien må du legge ved kvitteringen fra verkstedet som har utført monteringen i Flyer-portalen. Du kan få monteringen utført hos en av våre serviceverksteder.

(2) Gjelder fra datoen på kjøpskvitteringen for alle nye FLYER-elsykler fra og med modellår 2021. Du må registrere elsykkelen din online hos oss innen 12 uker fra kjøpsdatoen.

(3) Restkapasitet på minst 60 % etter 2 år eller 500 fulle ladesykluser, avhengig av hva som oppnås først, forutsatt at batteriet har blitt brukt og ladet i henhold til bruksanvisningen.

.

Produktomtaler

  • Du kan også ta en titt på: