FLYER Uproc3 6.30 Terrengelsykkel, Cold Anthracite

FLYER Uproc3 6.30 Terrengelsykkel, Cold Anthracite

69900 kr

På lager, sendes i løpet av 3-5 virkedager

Ikke tilgjengelig i Porsgrunn

Storgata 132
Åpent:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-15
Søn: Stengt

Ikke tilgjengelig i Sandvika

Elias Smiths vei 29
Åpent:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-15
Søn: Stengt

Flyer – elsykkel med sveitsisk presisjon

Flyer er sveitsiske premiumsykler av høyeste kvalitet. Flyer er bunnsolide veteraner på et ellers svært fluktuerende elsykkelmarked. Pionerånd, sveitsisk presisjon, de høyeste kvalitetsstandarder samt notorisk testing er det som karakteriserer disse syklene. Bare håndplukkede spesialforhandlere med høyeste ekspertise og enestående service får føre dette merket.

Målet er klart: å få mest mulig ut av enhver sykkel. Kort sagt: Maksimering av sykkelpotensial.

Fulldempet All-rounder

Den stabile rammen med fireleddsdemping fra RockShox Deluxe Select+ RT bakdemping og RockShox 35 Gold RL 140 mm demping i gaffelen gir mye komfort og kjøresikkerhet. Den gode sittestillingen bidrar også til god komfort og de voluminøse 27,5x2,60”-dekkene Maxxis Highroller II EXO TR 3C MaxxTerra garanterer de beste rulleegenskapene og sikkerhet. Ved hjelp av de intelligente MonkeyLink-festene kan tilbehør som frontlykter enkelt klikkes på med en magnetisk innfesting. Belysningen drives av elsykkelbatteriet.

Motor og batteri

Den kraftige Bosch Performance Line CX-motoren sørger for driften i oppoverbakkene i kombinasjon med det integrerte Bosch PowerTube 625 Wh batteriet. I tillegg kan du utvide batterikapasiteten ved hjelp av seriekoplingsteknologi med DualBattery Bosch PowerPack 500 Wh som gir deg en total batterikapasitet på hele 1125 Wh!

Drift

Shimano XT/Deore 12 gir sørger for tilstrekkelig spenn for både høyere fart og en jevn og komfortabel pedalfølelse og kontroll i lavere hastigheter. Solide Shimano MT520 hydrauliske skivebremser sørger for trygg bremsing. Betjeningsenheten din er et Bosch Purion display som optimaliserer driften av elsykkelen.

Tyverisikkerhet

Abus battery lock med YourPlus one nøkkelsystem holder tyvene unna.

Produktinformasjon

Produktnavn: FLYER Uproc3 6.30 Terrengelsykkel, Cold Anthracite

Modell: Uproc3 6.30

Størrelsesguide

Anbefalte rammestørrelser i henhold til brukerhøyde:

S: 155-165 cm
M: 165-175 cm
L: 175-185 cm
XL: 185-195 cm

Batterikapasitet og rekkevidde

*Vær oppmerksom på at maksimal batterilevetid kun oppnås under ideelle forhold med lavt assistansenivå og minimal belastning. Den faktiske rekkevidden er vanskelig å anslå, da den påvirkes av en rekke faktorer som temperatur, førerens vekt, kjørestil og kjøreforhold.

Registrer din FLYER elsykkel (1) innen 12 uker fra kjøpsdato (2) gratis og med bare noen få klikk på vår garantiportal og utvid garantien som følger:

  • 5 år for rammefeil
  • 2 år for komponenter og elektronikk
  • 2 år for batteri (3)
  • Registrer deg gratis på flyer-portal.ch/en

(1) For FLYER Plus-garantien må en FLYER-forhandler sluttmontere sykkelen, eller hvis sykkelen er kjøpt på nettet, må en kvalifisert FLYER-partner sluttmontere sykkelen før kundens siste justeringer. For Plus-garantien må du legge ved kvitteringen fra verkstedet som har utført monteringen i Flyer-portalen. Du kan få monteringen utført hos en av våre serviceverksteder.

(2) Gjelder fra datoen på kjøpskvitteringen for alle nye FLYER-elsykler fra og med modellår 2021. Du må registrere elsykkelen din online hos oss innen 12 uker fra kjøpsdatoen.

(3) Restkapasitet på minst 60 % etter 2 år eller 500 fulle ladesykluser, avhengig av hva som oppnås først, forutsatt at batteriet har blitt brukt og ladet i henhold til bruksanvisningen.

.

Produktomtaler

  • Du kan også ta en titt på: