FitNord Ava 200 elsykkel, hvit (540 Wh batteri) med ett års ekstra garanti

FitNord Ava 200 elsykkel, hvit (540 Wh batteri) med ett års ekstra garanti

19990 kr

Send inn e-postadressen din, så varsler vi deg når produktet blir tilgjengelig.

FitNord Ava 200 elsykkel har et utmerket forhold mellom pris og ytelse, og er utstyrt med det kraftigste batteriet i sin prisklasse. I tillegg har elsykkelen fem assistansenivåer og en lav ramme som gir en smidig følelse når du sykler i byen.

Denne finskutviklede elsykkelen er et utmerket valg både for deg som er ny på elsykling, og for deg som ønsker trygg og pålitelig transport rundt i byen og på lengre turer. Modellen er smidig og kompakt. Batteriet varer i flere dager, og du kan sykle opptil 110 kilometer på én lading under optimale forhold.

Produktvideo for 2023-modellen Ava 200:

Utforsk FitNord Ava 200 og gå inn i en verden av enkel og problemfri elsykling!

1. Det kraftigste batteriet i sin prisklasse - kjør opptil 110 kilometer på én lading

FitNord Ava 200 har et av de kraftigste batteriene i sin prisklasse. Batteriet på 540 Wh med Samsung-celler av høy kvalitet gir nok strøm til en tur på opptil 110 kilometer, avhengig av blant annet assistansenivå, terreng og førerens vekt. Batteriet med høy kapasitet varer lenge, egner seg for lange reiser og trenger ikke nødvendigvis å lades hver dag. Batteriet er plassert i den nedre delen av rammen, slik at det er enkelt å ta ut, montere og lade. Batteriet kan også låses med en nøkkel. Du finner mer informasjon om batterisortimentet under produktspesifikasjonen.

2. Lett tråkking - velg assistansenivå etter behov

TechDrive-motoren på 35 Nm i bakhjulet gjør det enkelt å tråkke, enten det er oppoverbakker eller i motvind. Motoren har fem ulike assistansenivåer, slik at du selv kan velge hvor mye motoren skal hjelpe deg med å tråkke. Assistansenivået velges ved hjelp av knappene på det brukervennlige kontrollpanelet, mens det tydelige displayet på panelet blant annet viser hastighet, tilbakelagt distanse og batterinivå. FitNords Techdrive-motorer er produsert i samarbeid med bransjeledere (Ananda, MXUS og Vinka) for å skape de kraftigste kraftkildene i prisklassen.

3. Lav ramme - perfekt kjørestilling for bysykling

Den lave rammen gjør Ava 200 elsykkel egnet for alle, siden elsykkelen er enkel og trygg å stige av og på. Den lave rammen og den oppreiste kjørestillingen gjør Ava 200 til den perfekte bysykkelen! De brede CST Control Viva Eco-dekkene øker kjørekomforten ved at de både ruller utmerket på asfalt og gir deg et pålitelig grep på grusveier. Sykkelen har også et praktisk bagasjebrett, lykter foran og bak og skjermer som beskytter mot sprut.

4. Utviklet i Finland for nordiske forhold

FitNords elsykler er designet av erfarne sykkeldesignere i Finland. Den grundige utviklingsprosessen omfatter flere trinn, inkludert valg av ramme, justering av rammegeometri for ulike brukere og formål, valg av passende komponenter og testing med hensyn til brukere og klima, visuell design og, selvfølgelig, overholdelse av EU-forskrifter for å oppnå CE-merking. FitNord Ava 200 elsykler er satt sammen i Europa.

For hvem og hvorfor?

FitNord Ava 200 er et utmerket valg for deg som ønsker brukervennlighet og høy pålitelighet til en svært konkurransedyktig pris. El-assistansesykkelen er designet for smidig bysykling, hverdagssykling og pendling, og unisex-modellens lave ramme er ergonomisk og passer for alle. Tråkkingen blir enklere med bakhjulsmotoren som hjelper deg og gjør det lettere å sykle i bakker og motvind. Sykkelen er designet i Finland og montert i Europa.

I tillegg til den elegante hvite fargen er Ava 200-sykkelen også tilgjengelig med svart og rød ramme.

Hvis du sykler i variert terreng og trenger en låsbar, dempet gaffel eller enda større batterikapasitet, bør du ta en titt på den svært populære elsykkelen FitNord Ava 300.

Visste du at vi har solgt over 30 000 elsykler? Ta steget inn i en verden av bekymringsløse elsykler. Velg din rammestørrelse og bestill din Ava 200 i dag fra Sportproffen! 

FitNord Ava 200 er ditt førstevalg dersom du er ute etter en rimelig elsykkel med stilig ramme, kraftig batteri og omfattende utstyr. Velg riktig rammestørrelse og bestill din fra Sportproffen!

Produktinformasjon

Produktnavn: FitNord Ava 200 elsykkel, hvit (540 Wh batteri) med ett års ekstra garanti

Modell: Ava 200

Farge: Hvit

Bruksområde: Bysykling, Trekking

Rammematerial: Aluminium

Produktvekt: 23 kg

Vekt: 41 cm: 23,5 kg / 46 cm: 24 kg / 51 cm: 26 kg

Brukervekt maks: 120 kg

Batteri og motor

Batterikapasitet: 540 Wh

Battericellefabrikant: Samsung

Batteriplassering: Nedre rammerør, eksternt

Batterispenning: 36 V

Akun varauskyky: 15 Ah

Motortype: Baknavmotor

Sensortype: Kadenssensor

Kraft/Styrke: 250 W

Maksimalt dreiemoment: 35 Nm

Maksimal hastighet: 25 km/h

Gir og kraftoverføring

Antall gir: 8

Girsystemtype: Shimano Altus

Kjedetype: KMC

Skjerm

Assistansenivå: 5

Gå-assistanse: Nei

Bremser, dekk og gaffel

Bremser: Tektro MD-M280

Bremsetype: Mekanisk skivebrems

Dekkmodell: CST Traveller Cross 700X42C

Dekkbredde: 38 mm

Demping bak: Nei

Gaffeltype: Gaffel uten demping

Gaffelmodell: Stiv, stål

Dempegaffellås: Ikke låsbar dempegaffel

Framaksel: Hurtigkobling

Tilbehør

Lykter: Ja

Sal/sete: Inkludert

Bagasjebrett: Ja

Skjermer: Ja

Styrestamme: Verktøy justerbart

Lader, ampere: 2 A

Rammelås: Monterbart tilbehør

Størrelsesguide

Rammestørrelse 42 cm = Din høyde 150-170 cm

Rammestørrelse 46 cm = Din høyde 155-175 cm

Rammestørrelse 51 cm = Din høyde 168-185 cm


Vær oppmerksom på at brukerstørrelser er veiledende. Valg av riktig rammestørrelse avhenger av din kroppsbygning, og ønsket kjørestilling. Trenger du hjelp til å velge riktig rammestørrelse, ta kontakt med vår kundeservice!

Batterikapasitet og rekkevidde

*Vær oppmerksom på at maksimal batterilevetid bare oppnås under ideelle forhold med lavt assistansenivå og minimal belastning. Den faktiske rekkevidden er vanskelig å anslå, da den påvirkes av en rekke faktorer som temperatur, brukervekt, kjørestil og kjøreforhold. Les mer om batterilevetid for elsykler.

Garanti for privat bruk
Garanti på ramme: 5 år
Garanti på batteri: 12 månader Garantien dekker en batterikapasitet på minst 70 prosent etter 500 ladesykluser.
Garanti på øvrige deler: 24 månader (eller 10 000 km)
Garantien på andre deler dekker elektrisk motor, motorstyringsenhet, lader, display, girsystem og bremsespaker.
Rammegaranti 5 år Batterigaranti 12 måneder Garantien dekker en batterikapasitet på minst 70 % etter 500 ladesykluser. Andre deler 24 måneder (eller 10 000 km) Garantien på andre deler dekker elektrisk motor, motorstyringsenhet, lader, display, girsystem og bremsespaker. Garantien dekker ikke skader forårsaket av eksterne faktorer eller slitedeler som dekk, felger, kjeder, bremseklosser og lagre.

1 års tilleggsgaranti mot en ekstra kostnad
Du kan kjøpe 1 års ekstra garanti på sykkelen din:
Garanti på ramme: 6 år eller 15 000 km
Garanti på øvrige deler: 3 år eller 15 000 km
Tilleggsgarantien dekker ikke batteriet.

Din sykkel bør til service første gang etter 100–150 km kjøring, men senest før den har kjørt 250 km. Unnlatelse av førstegangs service etter denne datoen kan føre til ujevn slitasje på slitasjedelene, og eventuelle feil som oppstår som følge av dette, dekkes ikke av garantien.

Ta kontakt med Sportproffens kundeservice for ytterligere informasjon.

Elsykkelen leveres 90 % klar i en solid pappeske. Det som gjenstår å feste er styre, sal, pedaler og i noen tilfeller forhjul. Monteringsanvisning følger med sykkelen og montering kan gjøres med verktøyene som følger med.

Merk! Montering av elsykkelen skal alltid gjøres i henhold til den medfølgende instruksjonsboken. Du kan bruke videoen til å støtte montering, men sjekk manualen for oppdaterte instruksjoner. Få elsykkelen sjekket før første tur (se instruksjoner i denne lenken).

Produktomtaler

  • Du kan også ta en titt på: