FitNord Ava 300 elsykkel, hvit (720 Wh batteri)

18590 kr 24990 kr
RABATT 25 %

Ikke tilgjengelig i Porsgrunn

Storgata 132
Åpent:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-15
Søn: Stengt

Ikke tilgjengelig i Sandvika

Elias Smiths vei 29
Åpent:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-15
Søn: Stengt

Ikke tilgjengelig i Porsgrunn

Storgata 132
Åpent:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-15
Søn: Stengt

Ikke tilgjengelig i Sandvika

Elias Smiths vei 29
Åpent:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-15
Søn: Stengt

Ikke tilgjengelig i Porsgrunn

Storgata 132
Åpent:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-15
Søn: Stengt

Ikke tilgjengelig i Sandvika

Elias Smiths vei 29
Åpent:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-15
Søn: Stengt

FitNord Ava 300 er designet i Finland og er det perfekte valget for deg som ønsker en elsykkel med lang rekkevidde, et kraftig batteri, en kraftig motor, dempegaffel og fem nivåer av kjørekomfort.

Vår prisgunstige kundefavoritt er bekymringsløs på lange turer og smidig i byen. På én lading kan du sykle opptil svimlende 150 kilometer. En elsykkel med lav ramme passer for alle.

Produktvideo for 2023-modellen Ava 300:

Oppdag FitNord Ava 300 elsykkel og opplev en verden av enkel og bekymringsfri sykling!

1. Kraftigere batteri enn gjennomsnittet - med opptil 150 kilometer på én lading

Batteriet i Ava 300 er kraftigere enn gjennomsnittet i sin klasse. Det 720 W store batteriet, som er utstyrt med Samsung-celler av høy kvalitet, kan gi strøm til opptil 150 kilometer, avhengig av assistansenivå, terreng og brukerens størrelse. Et batteriet med så høy kapasitet gir deg en bekymringsfri opplevelse på lange turer, og du trenger ikke nødvendigvis å lade det opp hver dag. Det store batteriet er også mer motstandsdyktig mot nordiske vinterforhold enn mindre batterier. Batteriet er stilfullt integrert i rammen, og er enkelt å ta ut for lading. For mer informasjon om batteriets rekkevidde, se de tekniske dataene i produktspesifikasjonen nedenfor.

2. Dempegaffel for komfortabel sykling - lavprofilramme som passer alle

Ava 300 er utstyrt med Suntours låsbare dempegaffel. Du kan selv bestemme om du vil ha en fastere eller mykere sykkelfølelse ved å skru på og av låsen. Den lave rammen gjør det enkelt og trygt å komme seg av og på sykkelen. Ava 300 er designet slik at den passer for alle syklister. Kjørekomforten forbedres av de brede CST Control Viva Eco-dekkene, som ruller godt på asfalt og gir pålitelig grep på grusveier. Elsykkelen har også et praktisk bagasjebrett, skarpe Spanning-lykter av høy kvalitet både foran og bak, og sprutsikre skjermer.

3. Lett tråkking - velg assistansenivået som passer til situasjonen

TechDrive-motoren med et dreiemoment på 45 Nm gjør det lett å tråkke - både i oppover- og nedoverbakker. Motoren har fem ulike assistansenivåer, slik at du kan velge hvor mye motoren skal hjelpe deg med å tråkke. Du velger riktig assistansenivå ved hjelp av knappene på den brukervennlige kontrollenheten. Displayet på kontrollenheten har en tydelig LCD-skjerm som viser informasjon som hastighet, tilbakelagt distanse og batterinivå. FitNord Techdrive-motorene er produsert i samarbeid med bransjeledende produsenter (Ananda, MXU og Vinka) for å skape de mest effektive kraftkildene for elsyklene våre i denne prisklassen. Kjørekomforten forbedres av en enkel og pålitelig Shimano Altus 1x8-girkasse, med riktig giring for både bratte bakker og rask kjøring på flatene. Effektive og pålitelige Shimano-skivebremser stopper elsykkelen trygt under alle forhold.

4. Designet i Finland og for nordiske forhold

FitNords elsykler er designet i Finland av våre dyktige medarbeidere. Den omhyggelige designprosessen omfatter mange trinn, som valg av ramme, justering av rammegeometrien i henhold til brukere og tiltenkt bruk, valg og testing av komponenter som er egnet for brukeren og klimaet, visuell design av sykkelen og selvfølgelig overholdelse av EU-forskrifter for å oppnå CE-merking. Syklene settes sammen i Europa.

For hvem og hvorfor?

FitNord Ava 300 elsykkel er det fornuftige valget for syklister som setter pris på lang batterilevetid, trygghet og brukervennlighet. Den lave unisex-designen er ergonomisk og passer for alle. Ava 300 er den perfekte sykkelen for bysykling og lengre turer i urbane områder. Opp- og nedoverbakker vil ikke lenger føles som et ork, ettersom Ava 300 har funksjoner som gjør syklingen bekymringsfri og enkel. Det landsdekkende FitNord-servicenettverket gjør det enkelt å vedlikeholde sykkelen din. I tillegg til den stilige hvite fargen er Ava 300 også tilgjengelig i svart og rødt.

Visste du at vi har solgt over 30 000 elsykler allerede over hele Norden? Tre inn i en verden av uanstrengt sykling, velg riktig rammestørrelse og bestill din egen nå fra Sportproffen! Sjekk leveringsalternativene og velg riktig størrelse, eller velg rød eller svart her!

Hvis du vil ha en elsykkel med krankmotor og flere nye oppdateringer bør du også ta en titt på Ava 500!

FitNord Ava 300 er en elsykkel for allsidig sykling. Den har et moderne design, velvalgt tilleggsutstyr og et uslåelig forhold mellom pris og kvalitet. Velg riktig rammestørrelse og bestill din Ava 300 fra Sportproffen!

Produktspesifikasjon

Produktinformasjon

Produktnavn: FitNord Ava 300 elsykkel, hvit (720 Wh batteri)

Modell: Ava 300

Farge: Hvit

Bruksområde: Bysykling, Pendling, Landevei, Trekking

Rammematerial: Aluminium

Produktvekt: 26 kg

Brukervekt maks: 120 kg

Batteri og motor

Batterikapasitet: 720 Wh

Battericellefabrikant: Samsung

Batteriplassering: Nedre rammerør, integrert

Batterispenning: 36 V

Akun varauskyky: 20 Ah

Motortype: Baknavmotor

Sensortype: Kadenssensor

Kraft/Styrke: 250 W

Maksimalt dreiemoment: 45 Nm

Maksimal hastighet: 25 km/h

Gir og kraftoverføring

Antall gir: 8

Girsystemtype: Shimano Altus

Kjedetype: KMC

Skjerm

Assistansenivå: 5

Gå-assistanse: Nei

Bremser, dekk og gaffel

Bremsetype: Hydraulisk skivebrems

Dekkmodell: CST Control Viva Eco

Dekkbredde: 38 mm

Gaffelens dempevandring: 63 mm

Demping bak: Nei

Gaffeltype: Låsbar dempegaffel

Gaffelmodell: Suntour Nex

Dempegaffellås: Låsbar dempegaffel

Framaksel: Hurtigkobling

Tilbehør

Lykter: Ja

Sal/sete: Vader

Bagasjebrett: Ja

Skjermer: Ja

Styrestamme: Justerbar

Rammelås: Monterbart tilbehør

Størrelsesguide

Rammestørrelse 42 cm = Din høyde 150-170 cm
Rammestørrelse 46 cm = Din høyde 155-175 cm
Rammestørrelse 51 cm = Din høyde 168-185 cm

Vær oppmerksom på at brukerstørrelser er veiledende. Valg av riktig rammestørrelse avhenger av syklistens kroppsbygning og ønsket kjørestilling. Trenger du hjelp til å velge riktig rammestørrelse, ta kontakt med vår kundeservice!

Batterikapasitet og rekkevidde

*Vær oppmerksom på at maksimal batterilevetid bare oppnås under ideelle forhold med lavt assistansenivå og minimal belastning. Den faktiske rekkevidden er vanskelig å anslå, da den påvirkes av en rekke faktorer som temperatur, brukervekt, kjørestil og kjøreforhold. Les mer om batterilevetid for elsykler.

Garanti

Garanti for privat bruk
Garanti på ramme: 5 år
Garanti på batteri: 12 månader Garantien dekker en batterikapasitet på minst 70 prosent etter 500 ladesykluser.
Garanti på øvrige deler: 24 månader (eller 10 000 km)
Garantien på andre deler dekker elektrisk motor, motorstyringsenhet, lader, display, girsystem og bremsespaker.
Rammegaranti 5 år Batterigaranti 12 måneder Garantien dekker en batterikapasitet på minst 70 % etter 500 ladesykluser. Andre deler 24 måneder (eller 10 000 km) Garantien på andre deler dekker elektrisk motor, motorstyringsenhet, lader, display, girsystem og bremsespaker. Garantien dekker ikke skader forårsaket av eksterne faktorer eller slitedeler som dekk, felger, kjeder, bremseklosser og lagre.

1 års tilleggsgaranti mot en ekstra kostnad
Du kan kjøpe 1 års ekstra garanti på sykkelen din:
Garanti på ramme: 6 år eller 15 000 km
Garanti på øvrige deler: 3 år eller 15 000 km
Tilleggsgarantien dekker ikke batteriet.

Din sykkel bør til service første gang etter 100–150 km kjøring, men senest før den har kjørt 250 km. Unnlatelse av førstegangs service etter denne datoen kan føre til ujevn slitasje på slitasjedelene, og eventuelle feil som oppstår som følge av dette, dekkes ikke av garantien.

Service og montering

Ta kontakt med Sportproffens kundeservice for ytterligere informasjon om service.

Elsykkelen leveres 90 % montert i en solid pappeske. Det som gjenstår å feste er styre, sal, pedaler og i noen tilfeller forhjulet. Monteringsanvisning og verktøy følger med sykkelen.

Merk! Montering av elsykkelen skal alltid gjøres i henhold til den medfølgende monteringsanvisningen. Du kan bruke videoen til å støtte montering, men sjekk alltid manualen for oppdaterte instruksjoner. Få elsykkelen sjekket før første tur.

Produktomtaler

  • Du kan også ta en titt på: