Scushi-Sportproffen-Fusjon

fusjon

SCUSHI møter Nordic Sports Brands (i Norge kjent som Sportproffen.no): Vår visjon er å videreføre SCUSHIS enestående kundeservice samtidig som vi øker bredden og tilgjengeligheten i vårt elsykkelutvalg. I tillegg kommer vi etter hvert til å øke vårt sortiment av trenings- og friltidsutstyr gjennom Sportproffen.

SCUSHI har allerede i over et tiår vært en merkevareforhandler for Premium elsykler i Norge. Med fokus på høy kvalitet og håndplukkede elsykler, har SCUSHI betjent syklister som søker pålitelighet innen stil og ytelse. Deres forpliktelse til førsteklasses kundeservice og personlig kundehåndtering i sine butikker er deres varemerke.

Nordic Sports Brands er kjent som Kuntokauppa.fi i Finland har virket på det finske markedet over de siste 15 årene. I løpet av denne tiden har deres eget merke, FitNord blitt skapt og utviklet. FitNord-produktene består i dag hovedsakelig av elsykler og treningsmaskiner, men også utstyr innen hjemmetrening og utendørsaktiviteter. I Finland er Kuntokauppa kjent for sitt engasjement for kvalitet, innovasjon og god kundeservice. Fokuset deres på holdbarhet, ytelse og tilgjengelighet har gjort dem til et pålitelig navn i bransjen.

Vi har også vår søsterbutikk i Sverige, Sportproffsen.se. Med spesialisering innen sykler designet for å tåle det robuste terrenget og klimaet i nord, har de også her begynt å opparbeide seg en lojal kundekrets av frilufts- og treningsentusiaster.

I hjertet av dette samarbeidet ligger altså møtet mellom to viktige grunnverdier: Nordic Sports Brands forpliktelse til å gjøre elsykling tilgjengelig for alle, sammen med Scushis dedikasjon til å skape den et sterkt tillitsforhold til sine kunder gjennom personlige konsultasjoner til oppmerksom etter-salg-støtte.