FitNord Classic 500 Elsykkel 2024, sølv (630 Wh batteri) med ett års ekstra garanti

FitNord Classic 500 Elsykkel 2024, sølv (630 Wh batteri) med ett års ekstra garanti

18990 kr 31990 kr
RABATT 40 % Gyldig t.o.m. 22/7/2024

Ikke tilgjengelig i Porsgrunn

Storgata 132
Åpent:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-15
Søn: Stengt

Ikke tilgjengelig i Sandvika

Elias Smiths vei 29
Åpent:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-15
Søn: Stengt

En førsteklasses elsykkel med klassisk design og tradisjonell fotbrems. Nå kan du bestille 2024-modellen med 612 Wh batteri!

FitNord Classic 500 er en førsteklasses versjon av den tradisjonelle "bestemorsykkelen" med syv gir. Klassikeren vår er utstyrt med en kraftig krankmotor som gir deg rikelig med hjelp når du trenger det, samtidig som batteriet har nok kraft til lengre distanser. Takket være den lave rammen er sykkelen enkel å håndtere, noe som gjør Classic 500 til en utmerket bysykkel. I tillegg er den utstyrt med fotbrems og bagasjebrett.

 • Lav unisex-ramme
 • 612 Wh batteri
 • Rekkevidde under optimale forhold: 150 km
 • 80 Nm sentermotor
 • Fotbrems

Se produktvideoen nedenfor for FitNord Classic 500 og Classic 300 2023. Merk at 2024-modellen av FitNord Classic 500 har flere oppdateringer.

Rekkevidden på batteriet er opptil 150 kilometer
Batteriet på 612 Wh er utstyrt med LG-celler og er elegant integrert i rammen. Batteriet har nok kraft til å sykle opptil 150 kilometer, avhengig av faktorer som assistansenivå, terreng og brukervekt. Den høye batterikapasiteten er en fordel for dem som vanligvis sykler kortere turer, siden du ikke trenger å lade hver dag. Når du vil lade batteriet, tar du det ut med en nøkkel. Du finner mer informasjon om batterikapasiteten i produktspesifikasjonen.

Fem assistansenivåer gjør det enkelt å tråkke
TechDrive-motoren med et dreiemoment på 80 Nm er montert i midten, noe som gjør det enkelt å sykle i oppoverbakke eller motvind. Du kan velge mellom fem ulike assistansenivåer, avhengig av hvor mye hjelp du trenger fra motoren. Du velger nivå ved hjelp av knappene på kontrollpanelet, som også viser hastighet, distanse og batterinivå. I tillegg er det oppdaterte kontrollpanelet utstyrt med en USB-C-port, slik at du kan lade telefonen eller lampen din direkte fra skjermen.

Pålitelig Shimano Nexus-gir og kraftig skivebrems
Med det lettmanøvrerte Shimano Nexus 7-girs girsystemet kan du skifte gir etter behov, fra bratte stigninger til rask sykling på flatmark. Takket være fotbremsen og den hydrauliske skivebremsen foran kan du stoppe elsykkelen trygt.

En elsykkelen av høy kvalitet designet i Finland.
FitNord Classic 500 er en smidig bysykkel med en lav ramme som gjør det enkelt å stige av og på. El-sykkelen er utstyrt med skjermer, bagasjebrett og lykter foran og bak. Den er designet og montert i Finland, noe som garanterer kvalitet og at sykkelen er tilpasset de krevende værforholdene vi har i nord. I tillegg til den stilige rammefargen i sølv kommer 2024 modellen av FitNord Classic 500 også i en rød rammefarge, og en hvit rammefarge.

Nøkkelfunksjoner:
 • 612 Wh batteri (rekkevidde under optimale forhold er 150 km)
 • 80 Nm sentermotor
 • Shimano Nexus girsystem med syv gir
 • Fotbrems og hydraulisk skivebrems foran
 • Designet i Finland


FitNord - finsk design
FitNord elsykler er designet i Finland av vårt dyktige designteam. Designarbeidet er en grundig og omfattende prosess med mange trinn, som testing, valg av komponenter og justering av rammegeometrien slik at den passer både til brukeren og formålet med modellen. Prosessen omfatter også visuell design og, selvfølgelig, å sikre at elsyklene er i samsvar med EUs regelverk for å oppnå CE-merking.

TechDrive elsykkelmotor
FitNord TechDrive-motorer er produsert av noen av verdens største motorprodusenter. Vi har gått sammen med bransjeledere - Ananda, MXUS og Vinka - for å skape de kraftigste motorene i prisklassen for våre FitNord elsykler. TechDrive-motorens høye dreiemomentkapasitet har gjort den til et populært valg blant elsyklister. Motoren konkurrerer med Shimano, Bosch og Bafang om å være det mest solgte merket på markedet i vårt naboland Finland.

Den letthåndterlige Classic 500 er en perle blant bysyklene og er tilgjengelig i nettbutikken. Bestill nå fra Sportproffen!

Produktinformasjon

Produktnavn: FitNord Classic 500 Elsykkel 2024, sølv (630 Wh batteri) med ett års ekstra garanti

Modell: Classic 500

Farge: Sølv

Bruksområde: Bysykling, Pendling, Landevei

Rammematerial: Aluminium

Produktvekt: 25.5 kg

Brukervekt maks: 120 kg

Batteri og motor

Batterikapasitet: 612 Wh

Battericellefabrikant: Samsung

Batteriplassering: Nedre rammerør, integrert

Batterispenning: 36 V

Akun varauskyky: 17 Ah

Motortype: Krankmotor

Sensortype: Momentsensor

Kraft/Styrke: 250 W

Maksimalt dreiemoment: 80 Nm

Maksimal hastighet: 25 km/h

Gir og kraftoverføring

Antall gir: 7

Girsystemtype: Navgir

Kjedetype: KMC

Skjerm

Assistansenivå: 5

Gå-assistanse: Ja

Bremser, dekk og gaffel

Bremser: Shimano MT 200

Bremseskivestørrelse: 180 mm

Dekkmodell: Maxxis Overdrive Excel

Dekkbredde: 40"Ugyldig kategori. Vennligst velg gyldig kategori."

Punkteringsbeskyttelse: Ja

Gaffelens dempevandring: 63 mm

Demping bak: Nei

Gaffeltype: Dempegaffel

Gaffelmodell: Suntour NEX E25, 63mm

Framaksel: Hurtigkobling

Tilbehør

Lykter: Ja

Sal/sete: Selle Royal Rio, bred

Bagasjebrett: Ja

Skjermer: Ja

Styrestamme: Justerbar

Rammelås: Monterbart tilbehør

Størrelsesguide

Rammestørrelse 48 cm = syklisten er 155-175 cm høy.

Vær oppmerksom på at størrelsene er veiledende. Når du velger rammestørrelse, bør du også ta hensyn til kroppsproporsjonene dine og din foretrukne sykkelstilling. Hvis du trenger hjelp til å velge riktig rammestørrelse, kan du kontakte vår kundeservice

Batterikapasitet og rekkevidde

* Vær oppmerksom på at maksimal rekkevidde kun oppnås under ideelle forhold med lave assistansenivåer og minimal belastning. Den faktiske rekkevidden er vanskelig å anslå, da den også påvirkes av faktorer som temperatur, førerens vekt, kjørestil og underlag.

Garanti for privat bruk.
Garanti på ramme: 5 år
Garanti på batteri: 12 måneder Garantien dekker en batterikapasitet på minst 70 prosent etter 500 ladesykluser.
Garanti på andre deler: 24 måneder (eller 10 000 km).
Garantien på andre deler omfatter for eksempel elmotor, lader, betjeningspanel/display/skjerm, gir- og bremsebetjening.
Garantien dekker kun produksjonsfeil. Garantien dekker ikke skader som skyldes mangelfullt vedlikehold, ytre påvirkning eller normal slitasje på forbruksdeler som dekk, slanger, kjeder, bremseklosser, kabler og kulelager.

.

1 års tilleggsgaranti mot et pristillegg
Du kan kjøpe 1 års tilleggsgaranti og få:
Stativgaranti: 6 år eller 15 000 km
Garanti på andre deler: 3 år eller 15 000 km
Tilleggsgarantien gjelder ikke for batteriet.

Din elsykkel trenger en første service etter 100-150 km bruk, men senest før den har kjørt 250 km. Servicen bør utføres av en fagmann eller en person med tilsvarende kvalifikasjoner. Hvis du unnlater å utføre den første servicen, kan det føre til ujevn slitasje eller følgeskader på produktet som ikke dekkes av garantien. Etter den første servicen bør elsykkelen vedlikeholdes regelmessig, minst én gang i året.

Elsykkelen din leveres 90 prosent ferdig montert. Det som gjenstår for deg å montere, er styret, salen, pedalene og i noen tilfeller forhjulene. Monteringsanvisning og monteringsverktøy følger med sykkelen.

Vær oppmerksom på at monteringen av elsykkelen alltid skal utføres i henhold til instruksjonene i det medfølgende materialet.

Produktomtaler

 • Du kan også ta en titt på: