FitNord Ranger 300 El-terrengsykkel (690 Wh batteri)

19990 kr 24990 kr
RABATT 20 %

Ikke tilgjengelig i Porsgrunn

Storgata 132
Åpent:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-15
Søn: Stengt

Ikke tilgjengelig i Sandvika

Elias Smiths vei 29
Åpent:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-15
Søn: Stengt

FitNord Ranger 300 er en el-terrengsykkel utstyrt med toppfunksjoner, batteri med stor kapasitet og dekk med utmerkete veigrep og rulleevne egnet både for skogsstier, grusveier og asfalt. Sykkelen er satt sammen i Finland og bygget for helårsbruk med hensyn til nordiske forhold. 

En kraftig bakmotor med momentsensor, et 690 Wh høykapasitetsbatteri, hydrauliske skivebremser, låsbar dempegaffel og moderne rammegeometri er egenskaper som du vanligvis ikke finner i denne prisklassen.

  • Baknavsmotor med momentsensor
  • 690 Wh batteri
  • Rekkevidde under optimale forhold opptil 140 km
  • Hydrauliske skivebremser
  • Låsbar dempegaffel
  • 8 gir


Designet i Finland for nordiske forhold

FitNord Ranger 300 er designet og montert i Finland for å garantere kvalitet og pålitelighet. På denne måten er det mulig å sikre at elsykkelen er egnet for de skiftende og krevende forholdene i norden. Elsykkelen er satt sammen med ekstrem presisjon av komponenter av høy kvalitet, så med godt stell og regelmessig vedlikehold er Ranger 300 en langvarig partner for helårssykling.


Et 690 Wh høykapasitetsbatteri med lang rekke

Med Ranger 300 kan du lett legge ut på lengre turer. Det effektive batteriet har en optimal rekkevidde på hele 140 kilometer på én enkelt lading, avhengig av assistansenivået, terrenget og størrelsen på brukeren. Et effektivt batteri gjør også hverdagsbruken enklere, fordi batteriet ikke nødvendigvis må lades hver dag. Tilstrekkelig batterikapasitet er også nødvendig for vinterbruk, da kuldegrader kan redusere batterinivået på en elsykkel med opptil en tredjedel. Batteriet er enkelt å ta ut og ta med inn for lading; lås opp med nøkkelen og løft batteriet ut av rammen.


Kraftig TechDrive bakmotor med momentsensor

"Hjertet" til Ranger 300 er en moderne bakmotor utstyrt med momentsensor. Momentsensoren måler pedalkraften og regulerer motorens assistanse basert på den. En motor utstyrt med momentsensor gjør at assistansen føles naturlig og lett å kontrollere, og elsykkelen føles midre "stresset". I tillegg til den behagelige følelsen er dette spesielt nyttig når du sykler på stier, glatte veier og for eksempel i travel bytrafikk. Den elektriske motoren har fem assistansenivåer, som kan velges ved hjelp av knappene på TechDrive-displayet festet til styret.

Effektive og pålitelige bremser er også nødvendig for en hurtiggående elsykkel. Hydrauliske Tektro T275 skivebremser stopper raskt og sikkert om nødvendig. Hydrauliske skivebremser er også ganske bekymringsfrie og krever sjelden vedlikehold.

Ranger 300 har et velfungerende 8-trinns girsystem med ett fremre tannhjul. Med bare ett tannhjul reduserer man risikoen for slakk i kjede, eller avsporing i forbindelse med giring. Derfor fungerer dette systemet veldig bra for elsykler, samtidig som 8 gir gir tilstrekkelig variasjon for alle situasjoner. MotionShift girskifteren er lett å bruke; med den øvre spaken, bytter du til et høyere gir, med den nedre til et lavere gir. Den absolutte fordelen med MotionShift-girspaken i terrengsykling er at den kan betjenes med bare tommelen, noe som frigjør pekefingeren til bremseberedskap. Girskifteren kan brukes til å slippe tre gir om gangen, så det går raskt og problemfritt å velge riktig gir for klatring, krappe svinger og kryssing av hindringer. Shimano Altus bakgir skifter uten forsinkelse og pålitelig.


Flott kjørefølelse med brede dekk og dempegaffel

Suntour XCM HLO dempegaffel absorberer støt og vibrasjoner mot håndleddene når du kjører på ujevne veier, og gir god komfort ved bykjøring. Dempingen kan også låses, for eksempel ved rak landeveiskjøring. De 2,2 tommer brede Maxxis Ikon-dekkene er lette og ruller godt. Det mønstrede dekket med en utmerket gummiblanding gir også utmerket veigrep på ulike overflater.

FitNord Ranger 300 kommer med lovpålagte front- og baklys og reflekser. Den kan også utstyres som en fullblods pendlersykkel for alle forhold med for eksempel skjermer og bagasjebrett. Rammen har festepunkter for rammelås. Du kan finne ekstra tilbehør billig i våre utvalg.

FitNord Ranger 300 er tilgjengelig i tre forskjellige rammstørrelser og to dekkstørrelser; 45 cm og 48 cm ramme med 27,5 tommers dekk og 54 cm ramme med 29 tommers dekk.

Se introduksjonsvideoen til Ranger 300 el-terrengsykkel her: 

Bestill FitNord Ranger 300 el-terrengsykkel med toppfunksjoner til en overkommelig pris nå fra Sportproffen!

Produktspesifikasjon

Produktinformasjon

Produktnavn: FitNord Ranger 300 El-terrengsykkel (690 Wh batteri)

Modell: Ranger 300

Farge: Svart

Rammematerial: Aluminium

Brukervekt maks: 120 kg

Batteri og motor

Batterikapasitet: 690 Wh

Battericellefabrikant: Samsung/LG

Batteriplassering: Rammebatteri

Motortype: Baknavmotor

Sensortype: Momentsensor

Kraft/Styrke: 250 W

Maksimalt dreiemoment: 50 Nm

Maksimal hastighet: 25 km/h

Gir og kraftoverføring

Antall gir: 8

Girsystemtype: Shimano Altus

Skjerm

Assistansenivå: 5

Gå-assistanse: Nei

Displaytype: TechDrive

Bremser, dekk og gaffel

Bremsetype: Hydraulisk skivebrems

Dekkmodell: Maxxis Ikon

Gaffelens dempevandring: 100 mm

Demping bak: Nei

Gaffeltype: Låsbar dempegaffel

Gaffelmodell: Suntour XCM, HLO, T100mm

Dempegaffellås: Låsbar dempegaffel

Tilbehør

Lykter: Ja

Sal/sete: Inkludert

Bagasjebrett: Monterbart tilbehør

Skjermer: Nei

Styrestamme: Verktøy justerbart

Rammelås: Monterbart tilbehør

Batterikapasitet og rekkevidde

*Vær oppmerksom på at maksimal batterilevetid bare oppnås under ideelle forhold med lavt assistansenivå og minimal belastning. Den faktiske rekkevidden er vanskelig å anslå, da den påvirkes av en rekke faktorer som temperatur, brukervekt, kjørestil og kjøreforhold. Les mer om batterilevetid for elsykler.

Garanti

Garanti: - Ramme 5 år. - Øvrige deler: 24 måneder. - Batteri: 12 måneder. Garantien dekker ikke normal slitasje på slitedeler (kjeder, tannhjul, bremseklosser, etc.) *Sykkelen bør til første service fortrinnsvis 100-150 km etter bruk, men senest før sykkelen er kjørt 250 km. Forsømmelse av det første service kan forårsake ujevn slitasje på slitedeler, noe som gjør at mulige feil som oppstår som følge av dette ikke dekkes av garantien.*

Service og montering

Elsykkelen din kommer 90% montert, instruksjoner og verktøy for montering følger med i pakken. 

MERK! Følg alltid de oppdaterte monteringsinstruksjonene som følger med i pakken. Du kan bruke videoen til støtte i monteringsarbeidet.


Produktomtaler

  • Du kan også ta en titt på: