FitNord Rumble 1000 El-fatbike (1008 Wh batteri)

27990 kr 37490 kr
RABATT 25 %

Ikke tilgjengelig i Porsgrunn

Storgata 132
Åpent:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-15
Søn: Stengt

Ikke tilgjengelig i Sandvika

Elias Smiths vei 29
Åpent:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-15
Søn: Stengt

Ikke tilgjengelig i Porsgrunn

Storgata 132
Åpent:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-15
Søn: Stengt

Ikke tilgjengelig i Sandvika

Elias Smiths vei 29
Åpent:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-15
Søn: Stengt

FitNord Rumble 1000 er en robust, førsteklasses elektrisk fatbike produsert i Finland som vil imponere selv den mest krevende syklist med sin kjørekomfort, kraft og fremdrift i selv det mest krevende terreng. Denne elektriske fatbiken egner seg til krevende terrengsykling, pendling i skogen og bikepacking. Den utrolig kraftige krankmotoren på 110 Nm går ikke tom for krefter i gjørme, snø eller selv de bratteste stigningene. Rumble 1000 har en batterikapasitet på hele 1008 Wh, så du trenger ikke å bekymre deg for batterilevetiden på lange turer. De kraftige 26 x 4,0-tommers dekkene sluker steiner, røtter og groper og gir utrolig godt veigrep. Kraftige hydrauliske skivebremser og et enkelt 9-trinns girsystem gjør FitNord Rumble 1000 el-fatbike til det perfekte valget for terrengsykling året rundt under alle slags forhold.

 • Montert i Finland av komponenter av topp kvalitet
 • Svært kraftig krankmotor med 110 Nm
 • 1008 Wh batteri
 • Rekkevidde på opptil 200 km under optimale forhold
 • Hydrauliske skivebremser
 • Stiv gaffel
 • 9 gir

Montert i Finland tilpasset nordiske forhold

FitNord Rumble 1000 er montert i Finland for å sikre kvalitet og pålitelighet. Dette sikrer at elsykkelen er egnet for de varierte og krevende forholdene også i Norge. Rumble 1000 er satt sammen med ekstrem presisjon av kvalitetskomponenter, og med god pleie og regelmessig vedlikehold blir den en langvarig følgesvenn for sykling året rundt under alle forhold.

Ultrakraftig krankmotor på 110 Nm og batteri med hele 1008 Wh

FitNord Rumble 1000 el-fatbike drives av krankmotoren TechDrive på 110 Nm som ikke går tom for kraft selv under de tøffeste forhold. Det er nok av dreiemoment til å dure gjennom kupert terreng og klatre opp svært bratte bakker. Krankmotorens dreiemomentsensor måler pedalkraften som syklisten bruker, og justerer motoreffekten deretter uten forsinkelse. Resultatet er en ekstremt naturlig og kontrollerbar pedalfølelse som er spesielt nyttig når du sykler offroad, på glatt underlag og i krevende terreng. Den elektriske motoren har fem assistansenivåer som velges ved hjelp av knappene på TechDrive-displayet på styret. Den avanserte teknologien i TechDrive-motoren minimerer strømforbruket, slik at batteriet varer lenge.

Rumble 1000s 1008 Wh-batteri med Samsung- og LG-celler er et av de mest avanserte el-sykkelbatteriene på markedet. Takket være den svært høye kapasiteten og den avanserte elektriske teknologien kan batteriet holde i opptil 200 kilometer, avhengig av terreng, assistansenivå og brukerens størrelse. Den høye batterikapasiteten gjør Rumble 1000 ideell til for eksempel bikepacking-turer over lengre distanser, uten at du nødvendigvis trenger å lade batteriet hver dag for pendling eller hverdagsbruk. Et kraftig batteri er også nødvendig for vinterbruk, når frosten spiser opp til en tredjedel av batterikapasiteten til en elsykkel. Batteriet kan enkelt tas ut innvendig for lading.

Utrolig kjørekomfort, fast grep og smidige kjøreegenskaper

Det mest gjenkjennelige trekket ved en elektrisk fatbike er naturligvis de fete dekkene, som absorberer steiner, røtter, groper og andre ujevnheter og gjør det enkelt å forsere hindringer. De kraftig mønstrede og punkteringssikre 26 x 4,0-tommers Maxxis Minion Exo-dekkene gir et solid veigrep på en rekke ulike underlag, i tillegg til behagelig fart på asfalt. De brede og tykke dekkene fungerer støtabsorberende ved å variere lufttrykk; lavere trykk for mer grep og fleksibilitet i ulendt terreng, høyere trykk for mer fart og mindre rullemotstand på asfalt. Brede dekk fordeler vekten over en stor flate, slik at de ikke blir ødelagt av for eksempel sand eller glasskår. For- og bakgaffelen på Rumble 1000 har plass til dekk som er opptil 4,5 tommer brede.


FitNord Rumble 1000 har en midtmotordesign som holder tyngdepunktet sentrert og lavt, noe som forbedrer balansen, kontrollerbarheten og følelsen av den elektriske fatbiken. Dette er spesielt nyttig når du sykler i litt mer utfordrende terreng, men gjør det også behagelig å sykle i byen og på landeveien. Den moderne rammegeometrien gjør kjørestillingen behagelig avslappet. Rumble 1000 elektrisk fatbike har et enkelt 9-trinns drivverk med ett fremre tannhjul og Shimano Alivio-gir. Det enkeltstående tannhjulet framme holder kjedet stramt, slik at det ikke så lett mister spenningen. De ni girene egner seg til langsom kryping, klatring i bratte bakker og rask kjøring på asfalt.


For en elektrisk fatbike med mye kraft trenger du også effektive og pålitelige bremser. Hydrauliske Tektro T-275 skivebremser stopper raskt og sikkert når det trengs.

Tilbehør:

FitNord Rumble 1000 elektrisk fatbike leveres med lovlige front- og baklykter og reflekser. Rumble 1000 kan blant annet utstyres med skjerm og bagasjebrett.

Velg FitNord Rumble 1000 El-Fatbike hvis du setter pris på følgende egenskaper:

 • En førsteklasses elektrisk fatbike montert i Finland som overbeviser i hverdagen, på terrengsykling og lengre turer.
 • En ekstremt kraftig krankmotor på 110 Nm med dreiemomentsensor.
 • Batteriet med svært høy kapasitet på 1008 Wh og en rekkevidde på opptil 200 kilometer
 • Utrolig grep, fleksibilitet og 26 x 4 rullekapasitet.0 tommers dekk
 • En kvikk og komfortabel kjøretur takket være midtmotor og stiv rammegeometri

  FitNord Rumble 1000 er en enestående elektrisk fatbike med eksepsjonell batterikapasitet og dreiemoment. Bestill din raskt fra Sportproffen!

Produktspesifikasjon

Produktinformasjon

Produktnavn: FitNord Rumble 1000 El-fatbike (1008 Wh batteri)

Modell: Rumble 1000

Farge: Svart

Rammematerial: Aluminium

Produktvekt: 27 kg

Brukervekt maks: 120 kg

Batteri og motor

Batterikapasitet: 1008 Wh

Battericellefabrikant: Samsung/LG

Batteriplassering: Nedre rammerør, eksternt

Batterispenning: 36 V

Motortype: Krankmotor

Sensortype: Momentsensor

Kraft/Styrke: 250 W

Maksimalt dreiemoment: 110 Nm

Maksimal hastighet: 25 km/h

Gir og kraftoverføring

Antall gir: 9

Girsystemtype: Shimano Alivio

Narrow wide kjedehjul: Nei

Skjerm

Assistansenivå: 5

Gå-assistanse: Ja

Displaytype: TechDrive Fargedisplay

Bremser, dekk og gaffel

Bremsetype: Hydraulisk skivebrems

Bremseskivestørrelse: 180 mm

Dekkmodell: Maxxis Minion Exo

Dekkdimensjon, ETRTO: 100-559

Dekkbredde: 4"Ugyldig kategori. Vennligst velg gyldig kategori."

Punkteringsbeskyttelse: Nei

Demping bak: Nei

Gaffeltype: Gaffel uten demping

Gaffelmodell: Stiv, aluminium

Tilbehør

Sal/sete: Inkludert

Bagasjebrett: Monterbart tilbehør

Skjermer: Nei

Styrestamme: Justerbar

Rammelås: Monterbart tilbehør

Batterikapasitet og rekkevidde

*Vær oppmerksom på at maksimal batterilevetid kun oppnås under ideelle forhold med lavt assistansenivå og minimal belastning. Den faktiske rekkevidden er vanskelig å anslå, da den påvirkes av en rekke faktorer som temperatur, førerens vekt, kjørestil og kjøreforhold.

Garanti

Privatgaranti
Rammegaranti 5 år
Batterigaranti 12 måneder Garantien dekker at batteriet har en effekt på minst 70 % etter ett års bruk
Andre delers garanti 24 måneder (eller 10 000 km)
Andre delers garanti dekker elmotor, motorstyringsenhet, lader, display, girspaker og bremsespaker.
Garantien dekker ikke skader forårsaket av eksterne faktorer eller slitedeler som dekk, felger, kjeder, bremseklosser og lagre.

1 års tilleggsgaranti
Du kan kjøpe 1 års tilleggsgaranti til sykkelen din, noe som innebærer:
Rammegaranti: 6 år eller 15 000 km
Andre deler: 3 år eller 15 000 km
Tilleggsgarantien dekker ikke batteriet.

Sykkelen bør vedlikeholdes.

Sykkelen bør vedlikeholdes første gang, helst mellom 100 og 150 km etter bruk, men ikke senere enn etter 250 km. Unnlatelse av vedlikehold etter denne datoen kan føre til ujevn slitasje på slitedelene, og eventuelle feil som oppstår som følge av dette dekkes ikke av garantien.

Produktomtaler

 • Du kan også ta en titt på: