Flyer Goroc2 2.10 Elsykkel, Mercury Red/Black Gloss Gents

62900 kr

På lager, sendes i løpet av 3-5 virkedager

Ikke tilgjengelig i Porsgrunn

Storgata 132
Åpent:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-15
Søn: Stengt

Ikke tilgjengelig i Sandvika

Elias Smiths vei 29
Åpent:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-15
Søn: Stengt

Flyer Goroc2 2.10 Elsykkelen er en pålitelig følgesvenn for pendling, by- og tettstedskjøring. Det perfekte valget for lengre sykkelopplevelser!

FLYER - en elsykkel med sveitsisk presisjon

FLYER elsykler er førsteklasses sveitsiske elsykler av høyeste kvalitet. FLYER er en erfaren veteran på elsykkelmarkedet. FLYERs elsykler er kjent over hele verden for sine svært høye kvalitetsstandarder, presise utførelser og grundige tester. Kun nøye utvalgte forhandlere med solid kompetanse og kvalitetsservice er autorisert til å selge FLYER-elsykler.

Den sterke og robuste crossover-elsykkelen er alltid klar for krevende forhold. Du vil nesten umiddelbart legge merke til at hvert eneste rør i rammen er nøye gjennomtenkt og formet for et bestemt formål. Alle linjer går naturlig, og ledningene er skjult. Få sykler kan skilte med en lastekapasitet på så mye som 120 kg, men Flyer tåler opptil 150 kg. Den høye lastekapasiteten sørger for sikker mobilitet og gjør det enklere å ta seg frem i hverdagen. Den førsteklasses sykkelen ser ut og føles akkurat som en bil.

Med et dreiemoment på hele 95 Nm er ingen bakke for bratt til å forseres! De 29-tommers Schwalbe Johnny Watts-dekkene er designet for elsykler og holder rullemotstanden lav og gir godt grep på en rekke underlag. Suntour XCR34 Air-gaffelen gir fleksibilitet og kjørekomfort selv på røffere stier. Det store, fullt integrerte 750 Wh-batteriet kan enkelt tas ut for ekstern lading. Du kommer kanskje ikke til å sykle på denne hver dag i skogen, men når du har behov for det, kan du ta en snarvei langs stien eller oppleve nye og lange stier i skogen. Goroc2 er klar for hva du enn utsetter den for.


Flyer Goroc2 2.10 elsykkel

  • For pendling, stier og lange turer
  • Lett, kompakt og kraftig Panasonic krankmotor med 95 Nm dreiemoment
  • Stilig og komfortabel ramme med detaljerte detaljer
  • Integrert 750 Wh batteri

Den elektriske terrengsykkelen Goroc2 har en kompakt, men svært kraftig Panasonic GX Ultimate Pro Fit sentermontert motor som gir 95 Nm kraft til å hjelpe deg med å tråkke. Med en vekt på bare 2,9 kg er den også en av de letteste motorene i sin klasse. Det høye dreiemomentet er spesielt nyttig i oppoverbakker og ved rask akselerasjon, f.eks. ved forbikjøring. Motoren leverer kraft ved alle pedalhastigheter, så kraftassistenten fungerer godt selv når du tråkker sakte. På den kompakte motoren (Q-faktor 166 mm) er krankenes festepunkter plassert med optimal avstand. Fotenes posisjon på pedalene er dermed nærmere hverandre, naturlig og effektiv, noe som også kan redusere risikoen for hofte- og knesmerter ved sykling.

FLYER FIB-750 36V FIT-batteri 750 Wh er helt integrert i rammen og kan enkelt tas ut for lading. En praktisk mekanisme forhindrer at batteriet faller ut når batterirommet åpnes. Batteriet glir ut sidelengs. Med en god tommelfingerregel på 10 Wh/km vil Goroc2 kunne kjøre 75 km. Hvis syklisten er mer involvert i tråkkingen, kan den lett kjøre over 100 km på én lading;

FIT Compact-skjermen på Goroc2 elsykkelen er intuitiv og oversiktlig. Fire assistansenivåer er tilgjengelige: "High", "Standard", "Eco" og "Auto". Ytterligere funksjoner kan låses opp ved å koble en smarttelefonapp til systemet. Ledninger og kabler er elegant plassert inne i styrebraketten. Lys av høy kvalitet er synlige i trafikken og gir ekstra sikkerhet for mobilitet året rundt.

Flyer Goroc2 er ekstremt komfortabel å kjøre under alle forhold og med tung last. Den kraftige motoren og den solide rammen med en maksimal vekt på 150 kg sørger for jevn og stabil kjøring. Flotte detaljer som innvendige kabelgjennomføringer og et batteri integrert i rammen gjør sykkelopplevelsen ekstra luksuriøs.

I denne videoen forklarer OL-gullvinner og langrennsløper Selina Gasparin hva frihet betyr for henne og hvordan hun får mest mulig ut av treningen på sin FLYER-elsykkel.

Bestill nå en flott Flyer Goroc2 elsykkel for allsidig bruk fra Sportproffen!

Produktspesifikasjon

Produktinformasjon

Produktnavn: Flyer Goroc2 2.10 Elsykkel, Mercury Red/Black Gloss Gents

Modell: Goroc2 2.10

Farge: Rød

Bruksområde: Bysykling, Pendling, Landevei, Trekking

Rammematerial: Aluminium

Brukervekt maks: 150 kg

Batteri og motor

Batterikapasitet: 750 Wh

Batteriplassering: Nedre rammerør, integrert

Motortype: Krankmotor

Sensortype: Momentsensor

Kraft/Styrke: 250 W

Maksimalt dreiemoment: 95 Nm

Maksimal hastighet: 25 km/h

Gir og kraftoverføring

Antall gir: 10

Girsystemtype: Shimano Deore 10

Skjerm

Assistansenivå: 4

Displaytype: FIT Display Compact (DSP1-M Värinäyttö)

Skjermstørrelse: 2"Ugyldig kategori. Vennligst velg gyldig kategori."

Bremser, dekk og gaffel

Bremsetype: Hydraulisk skivebrems

Bremseskivestørrelse: 203/180 mm

Punkteringsbeskyttelse: Ja

Gaffelens dempevandring: 120 mm

Demping bak: Nei

Gaffeltype: Låsbar dempegaffel

Gaffelmodell: SR Suntour XCR34 Air, 120 mm

Dempegaffellås: Låsbar dempegaffel

Tilbehør

Lykter: Ja

Sal/sete: Inkludert

Bagasjebrett: Ja

Skjermer: Ja

Styrestamme: Justerbar

Lader, ampere: 6 A

Rammelås: Monterbart tilbehør

Størrelsesguide

Størrelsesanbefaling i henhold til brukerens høyde:
S: 155-165 cm
M: 165-175 cm
L: 175-185 cm
XL: 185-195 cm

Batterikapasitet og rekkevidde

*Vær oppmerksom på at maksimal batterilevetid kun oppnås under ideelle forhold med lavt assistansenivå og minimal belastning. Den faktiske rekkevidden er vanskelig å anslå, da den påvirkes av en rekke faktorer som temperatur, førerens vekt, kjørestil og kjøreforhold.

Garanti

Registrer din FLYER elsykkel (1) innen 12 uker fra kjøpsdato (2) gratis og med bare noen få klikk på vår garantiportal og utvid garantien som følger:

  • 5 år for rammefeil
  • 2 år for komponenter og elektronikk
  • 2 år for batteri (3)
  • Registrer deg gratis på flyer-portal.ch/en

(1) For FLYER Plus-garantien må en FLYER-forhandler sluttmontere sykkelen, eller hvis sykkelen er kjøpt på nettet, må en kvalifisert FLYER-partner sluttmontere sykkelen før kundens siste justeringer. For Plus-garantien må du legge ved kvitteringen fra verkstedet som har utført monteringen i Flyer-portalen. Du kan få monteringen utført hos en av våre serviceverksteder.

(2) Gjelder fra datoen på kjøpskvitteringen for alle nye FLYER-elsykler fra og med modellår 2021. Du må registrere elsykkelen din online hos oss innen 12 uker fra kjøpsdatoen.

(3) Restkapasitet på minst 60 % etter 2 år eller 500 fulle ladesykluser, avhengig av hva som oppnås først, forutsatt at batteriet har blitt brukt og ladet i henhold til bruksanvisningen.

.

Produktomtaler

  • Du kan også ta en titt på: