Flyer Gotour6 5.40 Elsykkel, Sølvgrå blank

49900 kr

Ikke tilgjengelig i Porsgrunn

Storgata 132
Åpent:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-15
Søn: Stengt

Ikke tilgjengelig i Sandvika

Elias Smiths vei 29
Åpent:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-15
Søn: Stengt

De slanke linjene og den førsteklasses ytelsen til elsykkelen FLYER Gotour6 5.40 gjør denne lavprofilerte elsykkelen til et flott reisefølge på lange sykkelturer.

FLYER - en elsykkel med sveitsisk presisjon

FLYER er førsteklasses sveitsiske elsykler av høyeste kvalitet. FLYER er en erfaren veteran på elsykkelmarkedet. FLYER er kjent over hele verden for sine svært høye kvalitetsstandarder, presise utførelser og grundige tester. Kun nøye utvalgte forhandlere med solid kompetanse og kvalitetsservice er autorisert til å selge FLYER-elsykler.

Kraftig motor og effektivt batteri

Bosch Performance Line-krankmotoren i elsykkelen Gotour6 5.40 er helt vedlikeholdsfri og en av de mest pålitelige elsykkelmotorene på markedet, med en usedvanlig naturlig følelse. Performance Line-motoren har en effekt på 250 W og et maksimalt dreiemoment på hele 65 Nm.

Motoren drives av Bosch PowerTube 625 Wh-batteriet, et svært kompakt, lett og høytytende batteri. Denne kombinasjonen sikrer optimal ytelse og uslåelig kjørekomfort. I tillegg er motor, batteri og kabler elegant integrert i sykkelrammen.

Behagelig og sikker å kjøre

Dekkene på en elsykkel spiller også en viktig rolle for sykkelfølelsen. Den lave rullemotstanden til de tyske 28" Schwalbe Big Ben-dekkene fungerer godt selv ved høye hastigheter, så den naturlige sykkelfølelsen er garantert! Gotour6 5.40 er utstyrt med dempet forgaffel, noe som gjør den svært komfortabel å sykle på brostein og fortauskanter i byen. Med Speedlifter Twist kan du enkelt justere Gotour6-styret til den mest komfortable posisjonen.

Den slitesterke og sikre Abus Shield 5650L-låsen holder tyver på avstand. Med det praktiske YourPlus-låsesystemet med én nøkkel kan du bruke den samme nøkkelen til å låse batteriet og bagasjeromslåsen.

Bestill en FLYER Gotour6 5.40 elsykkel av topp kvalitet fra Sprotproffen i dag!

Produktspesifikasjon

Produktinformasjon

Produktnavn: Flyer Gotour6 5.40 Elsykkel, Sølvgrå blank

Modell: Gotour6 5.40

Farge: Grå

Rammematerial: Aluminium

Brukervekt maks: 150 kg

Batteri og motor

Batterikapasitet: 625 Wh

Batteriplassering: Integrert

Motortype: Krankmotor

Sensortype: Momentsensor

Kraft/Styrke: 250 W

Maksimalt dreiemoment: 65 Nm

Maksimal hastighet: 25 km/h

Gir og kraftoverføring

Antall gir: 5

Girsystemtype: Navgir

Skjerm

Assistansenivå: 4

Displaytype: Bosch Intuvia

Bremser, dekk og gaffel

Bremsetype: Hydraulisk skivebrems

Bremseskivestørrelse: 180 mm

Gaffelens dempevandring: 75 mm

Demping bak: Nei

Gaffeltype: Fjærdempet gaffel

Tilbehør

Lykter: Ja

Sal/sete: Inkludert

Bagasjebrett: Ja

Skjermer: Ja

Styrestamme: Justerbar

Rammelås: Ja

Størrelsesguide

Anbefalte rammestørrelser i henhold til rytterens høyde:
S: 155-165 cm
M: 165-175 cm
L: 175-185 cm
XL: 185-195 cm

Batterikapasitet og rekkevidde

*Vær oppmerksom på at maksimal batterilevetid kun oppnås under ideelle forhold med lavt assistansenivå og minimal belastning. Den faktiske rekkevidden er vanskelig å anslå, da den påvirkes av en rekke faktorer som temperatur, førerens vekt, kjørestil og kjøreforhold.

Garanti

Registrer din FLYER elsykkel (1) innen 12 uker fra kjøpsdato (2) gratis og med bare noen få klikk på vår garantiportal og utvid garantien som følger:

  • 5 år for rammefeil
  • 2 år for komponenter og elektronikk
  • 2 år for batteri (3)
  • Registrer deg gratis på flyer-portal.ch/en

(1) For FLYER Plus-garantien må en FLYER-forhandler sluttmontere sykkelen, eller hvis sykkelen er kjøpt på nettet, må en kvalifisert FLYER-partner sluttmontere sykkelen før kundens siste justeringer. For Plus-garantien må du legge ved kvitteringen fra verkstedet som har utført monteringen i Flyer-portalen. Du kan få monteringen utført hos en av våre serviceverksteder.

(2) Gjelder fra datoen på kjøpskvitteringen for alle nye FLYER-elsykler fra og med modellår 2021. Du må registrere elsykkelen din online hos oss innen 12 uker fra kjøpsdatoen.

(3) Restkapasitet på minst 60 % etter 2 år eller 500 fulle ladesykluser, avhengig av hva som oppnås først, forutsatt at batteriet har blitt brukt og ladet i henhold til bruksanvisningen.

.

Produktomtaler

  • Du kan også ta en titt på: